Uluslararası Katılımlı 4. Ege Aile Hekimliği Kongresi-EgeKon 2024

KONGRE TARİHİ
16 Mayıs - 19 Mayıs 2024

KONGRE ŞEHRİ
Kuşadası, Aydın, Türkiye
KONGRE YERİ
Pine Bay Holiday Resort Otel

KONGRE WEB SİTESİ
egekonkongre.com
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Aydın, Denizli, Manisa, Muğla Aile Hekimleri Dernekleri'nin değerli katkıları ile, aile hekimlerini tıp bilimi ve dostluk zeminin de bir araya getiren Ege Aile Hekimliği Kongresi'nin 4. yılında sizleri EGEKON 2024'e davet etmenin gururunu yaşıyoruz.

Sizlerin de değerli katılımları ile 16-19 Mayıs 2024 tarihlerinde Kuşadası Pine Bay Holiday Resort Otel'de uluslararası katılımlı 4. Ege Aile Hekimliği Kongresi EGEKON 2024'ü gerçekleştireceğiz.

Kongremizde ulusal ve uluslararası alanda bilgi ve deneyim sahibi konuşmacılarımızın katılımıyla, güncel literatür bilgilerinin ışığında, bilimsel içeriği zengin pratik uygulamalarımıza katkı sunacak güçlü bir program hazırlama gayreti içerisindeyiz.

Kurslar, sözel ve poster bildiriler, interaktif katılımlı oturumlarda aklımıza takılan sorulara yanıt bulduğumuz saatler ile birlikte yorgunluk ve stresten uzaklaşacağımız sosyal programlarla dop dolu bir EGEKON 2024 bizleri bekliyor.

Kongremize Ege Bölgesi başta olmak üzere tüm illerimizden siz değerli meslektaşlarımızın katılımlarını heyecanla bekliyoruz.

Birlikte olmak bize güç verecek, gelecek için aile hekimliğinin değerini ve vizyonunu daha üst platformlara taşıyacaktır.

EGEKON 2024'e vereceginiz destek için sizlere teşekkür ediyor ve tüm meslektaşlarımızı kongremize davet ediyoruz.

KONGRE BAŞKANI
Dr. Hüseyin KÖZ

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.