Türk Onkoloji Grubu Derneği 15. Ulusal Onkolojik Araştırmalar Çalıştayı-TOG 2019

KONGRE TARİHİ
27 Kasım - 01 Aralık 2019

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Papillon Ayscha Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.togd.net/tog2019
DAVET
Değerli meslektaşlarımız,

Türk Onkoloji Grubu Derneği’nin 15. Onkolojik Araştırmalar Çalıştayı, 27 Kasım - 1 Aralık 2019 tarihlerinde Papillon Ayscha Otel, Antalya’da düzenlenecektir. Bilindiği üzere Onkolojik Araştırmalar çalıştayı 15 yıldır kanser hastalığına karşı savaşta farklı disiplinleri bir araya getirerek ortak akıl ve güç oluşturmayı hedeflemiştir. Bu yıl da farklı disiplinleri ortak çalışma gruplarında bir araya getirmeyi ve nitelikli çalışmalar yapmayı planlıyoruz.

Düzenleme kurulu olarak 2019 TOG çalıştayında çalışma proje önerilerini toplayıp seçilmiş çalışmalara “uzman eleştirmen” ve “istatistik” desteği vererek TÜBİTAK projesi olarak sunuma hazır hale getirmeyi hedefliyoruz. Ayrıntıları Çalıştayın internet sayfasında bulabilirsiniz.

Yine temel bilimlerde yapılan ve yürümekte olan Türkiye çalışmalarından klinisyenlerin haberdar olması için üniversitelerden toplanan verileri sizlerle paylaşmayı hedefliyoruz.

Bilgiye ulaşmak kadar yorumlamak da önemli olduğundan “genom veri analizi” için klinisyenlere yönelik bir kurs planlamaktayız. İlk defa düzenlenecek olan bu kursun faydalı olacağını ümit etmekteyiz.

Multidisipliner işbirliği ve ortak çalışma yürütme bilinci açısından faydalı olacağını düşündüğümüz “15. Onkolojik Araştırmalar Çalıştayı”na katılmanızı bekliyoruz. Bu çalıştayın da daha öncekilerde olduğu gibi en güçlü yanı, sizlerin katılımı ve destekleri olacaktır. Bu duygularla hepinizi ortak akıl, emek ve paylaşımla yeni projeler geliştirmeye, devam eden projelere hız kazandırmaya ve klinik araştırmalarımızı daha başarılı seviyelere taşımaya davet ediyoruz.

Aktif katılımınızla güçlü olacak çalıştayımıza bekliyoruz.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Faruk Zorlu
TOG Başkanı

Prof. Dr. Fulden Yumuk
Çalıştay Eş Başkanı

Prof. Dr. Fulya Ağaoğlu
Çalıştay Eş Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.