Eklem Cerrahisinde Güncel Yaklaşımlar Güz Sempozyumu 2019

KONGRE TARİHİ
19 Eylül - 22 Eylül 2019

KONGRE ŞEHRİ
Bafra, K.K.T.C.
KONGRE YERİ
Kaya Artemis Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.tusyad.org
DAVET
Değerli meslektaşlarımız,

Sizleri TUSYAD (Türk Spor Yaralanmaları, Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği) Ankara Şubesi tarafından 19-22 Eylül 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan “Eklem Cerrahisinde Güncel Yaklaşımlar Güz Sempozyumu”na davet etmekten mutluluk duymaktayız.

Bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceğimiz sempozyumumuz, her yıl artan bilimsel düzeyi ve ülkemizin önde gelen bilim insanlarını buluşturması ile eklem cerrahisinde artık bir marka haline gelmiştir. Ülkemizden çok değerli ortopedik cerrahların yanında, ortobiyolojikler konusunda Avrupa’da öncü çalışmaları olan Zagreb Üniversitesinden Prof. Alan Ivkovic konuğumuz olacak.

Toplantımızın akışını olgu tartışmaları ağırlıklı olarak planladık. Her oturumun başında konu ile ilgili kısa bir bilgi güncellemesinin ardından, katılımcıların da aktif olarak rol üstlendiği eğitici olgu tartışmaları ile konuyu enine boyuna tartışma fırsatımız olacak. “Nasıl yaparım ?” videoları ile bir cerrahi tekniği adım adım seyretme ve farklı cerrahlarda püf noktalarını öğrenme imkanımız olacak.

Diz ve ayak bileği eklemlerinde artroskopik ve açık cerrahi teknikleri, her biri üst düzeyde deneyimli eğiticilerimizden göreceğiz. Eklem koruyucu cerrahilerin yanında primer artroplasti ve artroplasti komplikasyonlarında yaklaşımları da inceleme fırsatı bulacağız. Cerrahi başarımızı artıracak püf noktalarını içeren video sunumları, komplike durumları tartışacağımız interaktif olgu sunumları ile zengin bir bilimsel program bizleri bekliyor. Tartışmak veya danışmak istediğiniz olgularınız için yeterli zaman ayırma imkanımız olacak.

Diz ve ayak bileği cerrahisindeki güncel konuları, yenilikleri ve tartışmalı noktaları ayrıntılı olarak inceleyeceğimiz bu üst düzey bilimsel toplantıya konuya ilgi duyan bütün meslektaşlarımızı bekliyoruz.

Eylül 2019’da Kıbrıs’ta görüşmek üzere…

Op. Dr. Murat Gülçek
TUSYAD Ankara Şubesi Başkanı

Prof. Dr. N. Reha Tandoğan
Sempozyum Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.