TEMD Tiroide Klinik Yaklaşım Sempozyumu 2019

KONGRE TARİHİ
07 Aralık - 08 Aralık 2019

KONGRE ŞEHRİ
İzmir, Türkiye
KONGRE YERİ
Kaya Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.temd.org.tr
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Sizleri bu yıl 07-08 Aralık 2019 tarihinde İzmir’de yapılacak olan Tiroid Disfonksiyonuna Multidisipliner Yaklaşım Sempozyumu’na Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği (TEMD) Tiroid Çalışma Grubu adına davet etmekten memnuniyet duyuyoruz.

Bu sempozyumda, hem tiroid hipofonksiyonu hem de hiperfonksiyonu tedavisinde yaşadığımız problemleri tartışma fırsatı bulacağız. Bu konulara multidisipliner bir yaklaşımla çözüm aramanın daha faydalı olacağını düşünüyoruz. Sempozyumda yer alan her bir konunun tedavisiyle ilgili pratik öneriler oluşturmayı hedefliyoruz.

TEMD Tiroid Çalışma Grubu olarak bu yıl ilk kez gerçekleştireceğimiz TİROİDE Klinik Yaklaşım başlığı altında yapılacak bu sempozyumda konusunda deneyimli arkadaşlarımız görev alıyor.

Diğer taraftan sempozyumun endokrinoloji ve metabolizma, iç hastalıkları, endokrin cerrahisi ile kadın hastalıkları ve doğum alanlarında uzmanların bulunduğu bir ortamda gerçekleşecek olmasının daha faydalı olacağı kanısındayız. Bu bağlamda gerek sempozyum programında yer alarak, gerekse toplantıya katılarak destek veren tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz. Sempozyumun, 8.500 yıllık geçmişi, ev sahipliği yaptığı birçok uygarlığın bıraktığı miras ve birçok doğal güzelliklere sahip İzmir’de gerçekleşecek olması ayrı bir heyecan veriyor. Bu buluşmanın sıcak bir atmosferde geçmesini ve faydalı sonuçlar vermesini dileriz.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Füsun SAYGILI
Türkiye Endokrinoloji ve
Metabolizma Derneği Başkanı

Prof. Dr. Ersin Akarsu
Tirod Çalışma Grubu Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.