Kardiyovasküler Akademi Kongresi 2019

KONGRE TARİHİ
18 Eylül - 22 Eylül 2019

KONGRE ŞEHRİ
Bafra, K.K.T.C.
KONGRE YERİ
Concorde Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.kvak2019.org
DAVET
Değerli Meşlektaşlarımız

Kardiyovasküler Akademi Derneği Kongresi 18-22 Eylül 2019 tarihleri arasında Concorde Hotel, Bafra, K.K.T.C'de gerçekleşecektir.

“Önce siz, öncü biz” düşüncesiyle hareket ederek alanında tecrübeli öğretim üyeleri ile kardiyoloji camiasında geleceğimiz olan genç hekimlerimizi aynı platformda buluşturuyoruz.

Kardiyovasküler Akademi Derneği Kongresi’nin bu yılki programı kardiyoloji alanındaki yeni gelişmeler, kardiyologların sıkça karşılaştığı sorunlar, görüntüleme ve invaziv konuları yanı sıra Salon Konuşsun oturumlarında genç kardiyologlarımız bilimsel platformda kendilerini ifade etme olanağı bulacak ve klinik pratikte karşılaştıkları zorlukları diğer meslektaşlarıyla tartışacaklardır.

Programımız her sabah ilgi çekici kurslarla başlayacak ve asistanların ödül kazanacakları yarışmalarla son bulacaktır. Kurslarımız uygulamalı temel istatistik , kardiyologlar için yoğun bakım , Üç boyutlu mitral kapak değerlendirmesi, Bifurkasyon ve infra renal girişim konuları kapsamış olacaktır. Gün içinde sorulan sorularla “KazanMac” uygulamamız devam edecektir.

Bu yıl ilk defa hekimlerin ve endüstri temsilcilerinin de resim, heykel, seramik..vb çalışmaları ile birlikte katılabileceği “CARDIO ART” isimli karma sergi yer alacaktır. Sergilenmesini istediğiniz eserlerinizle katlımınız bizleri mutlu edecektir.

Kongremizde, Derneğimizin geleneksel hale gelen ve sunmaktan gurur duyduğumuz ulusal klinik araştırma sonuçlarımız açıklanacaktır.

Serbest giyim tarzınızla katılabileceğiniz ve sunum yapabileceğiniz özgür kongre ortamında buluşmak dileğiyle.

Saygılarımızla

Prof. Dr. Oktay Ergene
Başkan

Prof. Dr. Ömer Kozan
Onursal Başkan

Prof. Dr. Mehdi Zoghi
Genel Sekreter

Prof. Dr. Mesut Demir
Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.