Uluslararası İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Kongresi-IMCIDU 2019

KONGRE TARİHİ
06 Aralık - 08 Aralık 2019

KONGRE ŞEHRİ
İzmir, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
imcidu.idu.edu.tr
DAVET
Değerli Katılımcılar,

İzmir Demokrasi Üniversitesi tarafından düzenlenen Uluslararası İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Kongresi (International Medical Congress of Izmir Democracy University – IMCIDU) 6-8 Aralık 2019 tarihleri arasında İzmir, Türkiye’de gerçekleştirilecektir.

Teması “Tıpta Güncel Uygulamalar ve Gelecek” olan kongre programı süresince, seçkin ulusal ve uluslararası konuşmacılar, alanlarındaki güncel bilgi ve öne çıkan yenilikleri paylaşmanın yanı sıra gelecekteki tanı ve tedavi yaklaşımları hakkında bilgilerini aktaracaktır.

Tıbbın farklı disiplinlerini kapsayan içeriğiyle kongre, farklı uzmanlık alanlarında çalışan akademisyen meslektaşlarımızın ana tema çerçevesindeki değerli bilgi ve deneyimlerini diğer meslektaşlarımızla buluşturmayı amaçlamaktadır. Değerli bilim insanlarını, sağlık çalışanlarını ve öğrencileri akademik çalışmalarını sunmak üzere kongreye davet etmekten memnuniyet duymaktayız.

Tıp biliminin farklı disiplinlerinden araştırma ve çalışmalarınızı içeren sözlü veya poster bildirilerinizin özetleri değerlendirilmeye alınacaktır. Tam metinler, katılımcıların isteğine bağlı olarak bildiri kitabında yer alabilecektir.

Aralık’ta Uluslararası İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Kongresi- IMCIDU-2019’da buluşmak dileğiyle.

Saygılarımızla,

Kongre Başkanı
Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.