İzmir Eczacılık Günleri 2019

KONGRE TARİHİ
01 Mart - 02 Mart 2019

KONGRE ŞEHRİ
İzmir, Türkiye
KONGRE YERİ
Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.izmireczacilikgunleri.com
DAVET
Fark yaratmayı ve ilklere imza atmayı ilke edinen İzmir Eczacı Odası olarak, 2012 yılında gerçekleştirdiğimiz ve sektörün her kesiminden büyük ilgi gören "VİTAMİN 2012" , "İZMİR’DE ECZACILIK GÜNLERİ 2015" ve "İZMİR’DE ECZACILIK GÜNLERİ 2017” buluşmamızdan sonra şimdi de sizleri "İZMİR ECZACILIK GÜNLERİ 2019" buluşmasına davet etmenin mutluluğu ve haklı gururunu taşıyoruz.

Geçmişte olduğu gibi, bu etkinlikteki temel amacımız, sağlık alanında her geçen gün hızla artan sorunlar nedeniyle, mesleğini sürdürmekte büyük sorunlar yaşayan meslektaşlarımızın "temel sağlık danışmanı" rolünün ve “eczacının en yakın sağlık danışmanınızdır” algısının güçlenmesine katkı sağlamak ve eczanelerden sunulan sağlık hizmetinin günün koşullarına uygun hale gelmesine ışık tutmaktır. Bunlara ek olarak, eczanelerde sunulan ilaç dışı sağlık ürünlerinde eczacının “danışmanlık” görevini hep birlikte değerlendirmek, kamuda yaşayan meslektaşlarımızın sorunları için çözüm üretmek ve eczacılık eğitimini mercek altına alarak, yeni yasal düzenlemeler sonrasında mesleğimizin geleceğini birlikte tartışarak küreselleşen dünyadaki yeni gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmaktır.

2019 buluşmamızın ana temasını oluşturan "Güçlü Eczane, Danışman Eczacı ve Güvenli Ürün" sloganımız ile etkinliğimiz, Eczacı’nın ve Eczane’nin önümüzdeki yıllardaki artan önemini ve sağlıklı toplumların yaratılmasındaki vazgeçilmez rolünü net olarak ortaya koymaktadır.

Sağlık hizmetlerinin daha nitelikli hale gelebilmesi için; eczacı danışmanlığında reçeteli ve reçetesiz ilaçlarla birlikte reçetesiz sunulması gereken ilaç dışı sağlık ürünlerinin tüm yönleriyle değerlendirildiği, sektördeki yeni gelişmeler ile yeni ürünlerin ve yeni fikirlerin bilimsel bir çerçevede yeniden ele alınacağı bu etkinlikte, konularında uzman bilim insanları ve akademisyenlerin öncülüğünde ülkemizin dört bir yanından gelecek meslektaşlarımız ile birlikte dopdolu bir bilim şölenine sizleri bekliyoruz.

Tüm bu düşünceler ışığında, fuarlar ve kongreler kenti güzel İzmir’imizde sizlerle birlikte olmak dileklerimiz ile…

Ecz. Tuncay SAYILKAN
İzmir Eczacı Odası Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.