VİTRİN
Hipertansiyon Diyabet Böbrek Atölyesi 2023
KONGRE TARİHİ
04 Mart 2023
KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
Hilton
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,
Hipertansiyon, Diyabet ve Böbrek Atölyesi, Hacettepe Üniversitesi Nefroloji Bilim Dalı tarafından 4 Mart 2023 tarihinde Hilton, Ankara’da gerçekleştirilecektir. Diyabetik nefropati, Diyabetik Hastada Hipertansiyon ve Glisemik Tedavisinin olgularla tartışılıp, anlatılacağı toplantıda siz değerli meslektaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
Saygılarımızla,
Prof. Dr. Yunus Erdem
KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz.
HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.
2023 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- Ulusal Akciğer Kanserleri Kongresi-AKAD 2023
09 Mart - 12 Mart 2023, Antalya - 8. Akdeniz Hematoloji Sempozyumu
17 Kasım - 19 Kasım 2023, Antalya - 3. Olgularla İnflamasyon Kongresi
14 Nisan - 16 Nisan 2023, Antalya - 41. Ulusal ve 2. Uluslararası Zeynep Kamil Jineko-Patoloji Kongresi
09 Haziran - 11 Haziran 2023, İstanbul - Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Kadın Doğum Günleri
10 Mart - 12 Mart 2023, İstanbul

Kongre Takvimi ile
tüm etkinlik tarihlerine ay bazında kolayca ulaşın! Kongre tarihlerini bir arada görüntüleyin, planlamalarınızı hızlıca yapın!