3. Serebral Palsi Sempozyumu
KONGRE TARİHİ
21 Ekim - 22 Ekim 2023
KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
İstanbul Üniversitesi Fuat Sezgin Kongre Merkezi
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli Meslektaşlarım ve Katılımcılar;
İstanbul Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı tarafından düzenlenecek olan Serebral Palsi Tedavisine Çok Disiplinli Yaklaşım Sempozyu’nu 21-22 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Fuat Sezgin Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceğiz.
Deneyimlerin paylaşılacağı, serebral palsi tedavisinin tüm ayrıntıları ile açık ve samimi olarak tartışıldığı bir sempozyum olsun istiyoruz. Sempozyumumuzda; alanlarında deneyimli, klinik uygulamaları ve vaka anlatımları ile sunum yapan ulusal ve uluslararası konuşmacılar, yeni klinik uygulamalar yer alacaktır.Değerli meslektaşlarımızı, araştırmacıları, fizyoterapistleri, protez ortez uzmanlarını ve firmalarımızı 21-22 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz sempozyumumuza davet ediyoruz. Katılımınız bizlere güç katacaktır.
Şimdiden katılımınız ve paylaşımlarınız için teşekkür ederiz.
Saygı ve Sevgilerimle
Prof. Dr. Fuat BİLGİLİ
Sempozyum Başkanı
2023 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- TOD 6. Tıbbi Retina Günleri
08 Aralık - 10 Aralık 2023, Ankara - Medikal Estetikte Güvenli Ürün Etkili Teknik Bilimsel Veri Kongresi
11 Kasım - 12 Kasım 2023, Online - 5. Lenfödem Sempozyumu
06 Ekim - 08 Ekim 2023, Samsun - 8. Marmara Romatoloji Sempozyumu
04 Kasım - 05 Kasım 2023, İstanbul - 18. Akdeniz Romatoloji Sempozyumu
27 Nisan - 29 Nisan 2023, Antalya

Kongre Takvimi ile
tüm etkinlik tarihlerine ay bazında kolayca ulaşın! Kongre tarihlerini bir arada görüntüleyin, planlamalarınızı hızlıca yapın!