Her Yönüyle Tremor E-Sempozyumu
KONGRE TARİHİ
11 Eylül 2021
KONGRE YERİ
Online
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,
Nöromodülasyon Teknolojileri Araştırma Geliştirme ve Hasta Eğitim derneği (Nörotek AR&GE) olarak 11 Eylül 2021 tarihinde çevrimiçi platformda düzenleyeceğimiz Tremor ana konulu sempozyumumuz, derneğimizin ana kuruluş sebeplerinden biri olan Nöromodülasyon teknolojilerinin meslektaşlarımız arasındaki bilinirliğini artırmak ve bu konuya ilgi duyan meslektaşlarımızın da konu hakkındaki bilgi dağarcığını geliştirmek olan misyonunumuzun aslında sadece ilk adımlarından biridir.
Derneğimizin gerçekleştireceği bu ilk sempozyumumuzda amacımız, Tremor patolojisini ve Nöromodülasyon uygulamalarından biri olan Derin Beyin Stimülasyonu girişimini Tremor endikasyonunda birbirinden kıymetli konuşmacılarımızla her yönüyle tartışabilmek ve bu sayede meslektaşlarımız arasında konunun bilinirliğini artırırken konuyla ilgili yeni teknolojileri ve yarınları paylaşabilmektir.
Dünyamızın içinde bulunduğu Covid-19 pandemi sürecinde ne yazık ki tüm bilimsel toplantılarımız çevrim içi hale gelmek zorunda kalmıştır. Ancak, çevrim içi toplantıların dezavantajları olduğu kadar, katılımcıların bulundukları ortamdan toplantıya katılabilme, daha kısa süreli bir ajanda ile bilimsel içerikten faydalanabilme ve düşük bütçe gereksinimine sahip olma gibi avantajları da mevcuttur Bu sebeple katılımın tamamen ücretsiz olarak gerçekleşeceği bu toplantımız özellikle sorularınızı çevrim içi olarak birebir kamera ve mikrofonunuzu kullanarak sorabileceğiniz şekilde tasarlanmış ve bu sayede toplantının daha interaktif olması amaçlanmıştır.
Tüm bu etkenler çerçevesinde Tremor konusunun her yönüyle geniş bir yelpazede konuşulup tartışılacağı “Her Yönüyle Tremor” e-sempozyumumuzun sizlerin kıymetli katılımı ile başarıya ulaşacağına inancımız tamdır.
11 Eylül 2021 tarihinde e-sempozyumumuzda buluşmak umuduyla.
Doç. Dr. Atilla YILMAZ
Dernek Başkanı
2021 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- Sağlık Bilimleri Üniversitesi 1. Uluslararası Acil Tıp Kongresi
28 Ekim - 31 Ekim 2021, Muğla - Uluslararası İnterdisipliner Salgın Hastalıklar Kongresi-ICONEP 2021
22 Kasım - 23 Kasım 2021, Online - 2. Uluslararası ve 18. Ulusal Adli Bilimler Kongresi
14 Ekim - 17 Ekim 2021, Online - 8. Ulusal Otoloji-Nörotoloji Kongresi
26 Haziran - 27 Haziran 2021, Online - Gastroenteroloji Akademisi 2021
03 Haziran - 06 Haziran 2021, Online

KongreUzmani.com içeriklerine ve tüm rapor ekranlarına sınırsız erişim için abonelik paketlerimizi inceleyebilirsiniz.
Online ödeme kolaylığı ile...ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ