Çukurova Kadın Doğum Günleri 2021

KONGRE TARİHİ
09 Ekim - 10 Ekim 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.cukurovajinekoloji2021.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Pandemi nedeniyle verdiğimiz bir yıllık aradan sonra Çukurova Kadın Doğum Günleri 2021 ile bu yıl dördüncüsünü yapacağımız bilimsel toplantımızda hep birlikte olmayı arzu ediyoruz. Ülkemizde normalleşme süreci henüz netleşmediği için bu yıl hibrid kongre yapmayı planladık. Ancak gidişata göre formatı, tamamen online veya canlı katılımlı hale dönüştürebileceğiz.

Her zaman olduğu gibi Çukurova Kadın Doğum Günlerinde özellikle Kadın Doğum Uzmanı meslektaşlarımızın günlük pratiğine katkı sağlayacak güncel yaklaşımları sunmaya çalışıyoruz. Bu yıl da öyle olacak ve sizler obstetrik, jinekoloji, infertilite ve ürojinekoloji alanlarında kendinizi yenileyebileceğiniz taze bilgilerle donatılacaksınız.

Ekim ayında görüşmek üzere...

Prof. Dr. Mehmet Ali Vardar
Düzenleme Kurulu Adına
Kongre Başkanı

Prof. Dr. Cüneyt Evrüke
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi
Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.