Hastalık Yönetiminde Akılcı Tedaviler Ulusal Kongresi-HAYAT 2019

KONGRE TARİHİ
26 Mayıs - 01 Haziran 2019

KONGRE ŞEHRİ
Belek, Antalya, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.hahed.org.tr
DAVET
Sevgili saygıdeğer meslektaşlarım,

Aile hekimliğini daha iyiye götürmek, özlük haklarımızı koruyup geliştirmek meslektaşlarımızla her anlamda birlik olmanın gücünü yaşamak, Gelişen teknolojik yenilikler, yeni bilimsel çalışmalar,yeni yasal düzenlemeler ve mesleğimize duyduğumuz saygı gereği olarak bilgi güncellemelerini yapmak ve birarada hareket etme ihtiyacını giderme amacı ile kurduğumuz derneğimizin yeni çalışmalarını paylaşmaktan gurur duymaktayız.

Katılımcıların klinikte karşılaştıkları sorunlara cevap bulabilmeleri, günlük pratik yaklaşımlardaki yeniliklerin gözden geçirilmesi ve birbirleri ile deneyimlerini paylaşarak hastalarına daha etkin hizmet sunabilmelerini ayrıca sosyal olarak da bir arada olarak ilişkileri kuvettlendirmeyi hedeflediğimiz . Bu çerçevede, katılımcıların farklı ilgi alanları ve gereksinimleri doğrultusunda 1. Basamakta sık karşılaşılan klinik sorunları kapsayan panel, konferans, vaka tartışmaları, deneyim paylaşımları ve uzmanına danış toplantıları içeren bir kongre planladık .Dernek olarak tamamen amatör bir ruh ve profesyonel bakış ile ilk kongremiz için yola çıktık .

2019 yılında düzenleyeceğimiz ilk kongremizde birlikte olarak, giderek azalan sektör kaynaklarını kaliteli eğitim ve kaliteli zaman geçirme amacına uygun değerlendirerek ülke ve aile hekimliği olarak kazanalım istemekteyiz.

İlk ama uzun soluklu olmasını dilediğimiz kongremiz göstereceğiniz ilgi ve vereceğiniz desteğe şimdiden teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

Hatay Aile Hekimleri Derneği adına
Dr. Nihat FAHLIOĞULLARI

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.