Sağlık Bilimleri Üniversitesi Meme Radyolojisi İleri Uygulamalar Sempozyumu 2019

KONGRE TARİHİ
21 Eylül 2019

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi

KONGRE WEB SİTESİ
www.memesempozyumu2019.com
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Sizleri 21 Eylül 2019 tarihinde, Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde düzenlenecek olan, Meme Radyolojisi İleri Uygulamalar Sempozyumu’na davet etmekten büyük onur ve heyecan duymaktayız.

Bu toplantıda meme görüntülemesi ile memede tanısal ve tedavi edici girişimsel işlemler; son teknolojik yöntemler ışığında gözden geçirilecektir.

Amacımız meme radyolojisinde bilgilerimizi güncellemek, bilimsel gelişmelerin yetkin meslektaşlarımızın klinik tecrübesi ile birleşerek akademik kazanım ve klinik uygulama kolaylığına dönüşmesini sağlayan bir platform oluşturmaktır.

Radyolojik gelişmelerin yanı sıra cerrahi ve radyoloji iş birliği açısından önemli konular ele alınacak ve interaktif olgu tartışmaları yapılacaktır. Görüntüleme panelleri eşliğinde olgu bazlı pratik uygulamalar gösterilecektir.

Hepimiz için yararlı ve keyifli geçmesini içtenlikle umut ettiğimiz, İstanbul, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleşecek olan bu sempozyumda buluşmak dileğiyle…

Düzenleme Kurulu Adına,
Sempozyum Başkanı,
Doç. Dr. Fatma Nur Soylu Boy

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.