Genç Eczacılar Kongresi-GEKON 2019

KONGRE TARİHİ
08 Mart - 10 Mart 2019

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
gekon.yeniyuzyil.edu.tr
DAVET
İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğrencileri tarafından 8-10 Mart 2019 tarihinde ilk defa düzenlenecek olan “ GEKON (Genç Eczacılar Kongresi)”na sizleri davet etmek bizim adımıza büyük bir onur ve zevktir.

GEKON’un amacı; Türkiye’nin dört bir yanından katılacak olan, alanında uzman olan akademisyenleri, günümüz eczacıları, eczacılık meslek örgütlerini, eczacı odalarını ve öğrencileri bir araya getirerek, eczacılık mesleğinin dünü, bugünü ve yarını hakkında tartışarak, fikir paylaşımı yapılabileceği; diğer bir yandan da eğlenmenin ve iki kıtayı birbirine bağlayan 5 farklı medeniyetin tadına varmış İstanbul’u keşfetmeyi hedefleyen bir platformdur.

Eczacılık mesleği hakkında her konunun tartışılacağı ve geleceğe yeni fikirler sunarak eczacılık mesleğindeki yeniliklerin paylaşımında bulunacağı; meslekte yeni ufuklar açmayı ve gelecek eczacılara düşen görevleri akademik ve sosyal açıdan ele alan GEKON adlı kongremizde sizleri de aramızda görmekten kıvanç duyarız. Sizleri 8-10 Mart 2019 tarihinde İstanbul’a bekliyoruz.

Sevgilerimiz ve saygılarımızla, sağlıkla kalın.

GEKON AİLESİ

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.