ESTRO-Ortopedi Atışmaları 2024

KONGRE TARİHİ
04 Ekim - 06 Ekim 2024

KONGRE ŞEHRİ
Bodrum, Muğla, Türkiye
KONGRE YERİ
Vogue Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
estroinstitute.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Sizleri 4-6 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ESTRO "Ortopedi Atışmaları" konulu toplantıya davet etmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu prestijli etkinlik, Bodrum'un eşsiz güzelliklerine ev sahipliği yapacak olan Vogue Hotel'de gerçekleştirilecektir.

ESTRO "Ortopedi Atışmaları", ortopedi cerrahisi alanında uzman konuşmacıları bir araya getiren bir platformdur. Bu toplantıda, en son ortopedi cerrahisi teknikleri, tedavi yöntemleri ve yenilikçi yaklaşımlar hakkında güncel bilgiler paylaşılacaktır. Konuşmacılar, deneyimlerini ve bilgi birikimlerini aktararak katılımcılara değerli içgörüler sunacaklardır. Ayrıca, bu toplantıda meslektaşlarınızla bilgi alışverişinde bulunma ve değerli bağlantılar kurma fırsatı da bulacaksınız.

Bu toplantının, ortopedi cerrahisi alanında yenilikçi fikirleri paylaşmak, bilgi ve deneyimleri bir araya getirmek için önemli bir fırsat olduğuna inanıyoruz.

Ekim'de Bodrum'da buluşmak dileğiyle...

Saygılarımla,

Prof. Dr. Gazi HURİ

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.