Değişen Dünyada Doğumda Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu 2019

KONGRE TARİHİ
06 Mayıs - 07 Mayıs 2019

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
Atılım Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ
medicana.com.tr/yenilikcidogumyaklasimlari
DAVET
Değerli Meslektaşlarım;

Varoluşun başlangıcından beri doğurganlık, binlerce yıldır birçok medeniyette çeşitli usul ve uygulamalarla nesilden nesille aktarılmıştır. Günümüzde de birçok kültürde farklılıklarda devam etmektedir.

Bu toplantıyı planlarken amacımız, günümüz teknolojisi ve sosyal yapısını göz önüne alarak sağlık profesyonellerinin görüşlerini ve değerlendirmelerini sizlerle paylaşmaktı. Bizim Medicana Ailesi olarak düşüncemiz doğumun doktor, ebe, hemşire, anestezist, emzirme eğitim hemşiresi ve egzersiz terapisti ile bütüncül, multidisipliner bir başlangıç olduğudur.

Bu bağlamda doğuma yenilikçi bir bakış acısı ve uygulamaları inovatif bir platformda sizlerde paylaşmayı amaçladık. Yenilikçi çalışmalara ilgi duyan tüm lisans ve lisansüstü sağlık profesyonellerinin bir araya getirmek üzere Atılım Üniversitesi ev sahipliğinde, Medicana Sağlık Grubunun önderliğinde 6 – 7 Mayıs 2019 tarihinde Ankara’da gerçekleşecek olan Değişen Dünyada Doğumda Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumunu duyurmaktan onur duyarız.

Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç
Prof. Dr. Füsun Terzioğlu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.