Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Estetik Meme Cerrahisi Bölge Toplantısı 2019

KONGRE TARİHİ
12 Temmuz - 14 Temmuz 2019

KONGRE ŞEHRİ
Van, Türkiye
KONGRE YERİ
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ
www.estetikmemecerrahisi2019.org
DAVET
Değerli Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ailesi,

Yönetim Kurulu olarak Bölgesel Temsilciliklerimizin önderliğinde Bilimsel toplantılar yapılması ve bu toplantılara siz değerli üyelerimizin katılımıyla destek vermesini çok önemsiyoruz. Bu kapsamda 12 – 14 Temmuz 2019 tarihleri arasında tarihi ve doğasıyla ülkemizin özel şehirleri arasında yer alan Van’ da “Estetik Meme Cerrahisi BölgeToplantısı” yapılacaktır.

Toplantı Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Tıp Fakültesi Kampüsü’nde gerçekleşecektir. Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı bu toplantıya ev sahipliği yapacaktır. Bu toplantıda Memenin Estetik Cerrahisini her yönleriyle tartışmayı, bilgi ve deneyimlerimizi paylaşmayı planlıyoruz.

Katılımcılarımızın gün içindeki yorgunluklarını atabilmeleri ve birbirleriyle keyifli bir ortamda kaynaşmalarını sağlayabilmek için zengin bir sosyal program da hazırlanmaktadır.

Estetik Meme Cerrahisi Bölge Toplantısında Van’da buluşmak dileği ile...

Dr. Sühan Ayhan
TPRECD Başkanı

Dr. Şükrü Yazar
Bilimsel İşler Sorumlusu

Dr. Canser Yılmaz Demir
Bölge Temsilcisi

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.