Türkiye Maternal Fetal Tıp ve Perinatoloji Derneği Ultrasonografi Kongresi 2021

KONGRE TARİHİ
28 Ekim - 31 Ekim 2021

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
Hilton Bakırköy Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.tmftpultrason2021.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

28-31 Ekim 2021 tarihleri arasında İstanbul Hilton Bakırköy Hotel’de düzenlenecek olan Türkiye Maternal Fetal Tıp Derneği Ultrasonografi Kongresi'nde sizleri en kalbi duygularımızla karşılamak istiyoruz.

Bu üç günlük toplantıda, obstetrik ultrasonla ilgili en güncel standartlar ele alınacak ve ultrason bulgularının multidisipliner bir bakım modeli ile bütünleştirilmesi vurgulanacaktır. İlk ve ikinci üç ay ultrason taramaları ve obstetrik ultrasondaki bulguların hücre dışı DNA testleri ile kombinasyonu gibi en yeni bilgiler tartışılacaktır. Kursta genel konu sunumların yanında, olgu sunumları, gebe üzerinde pratik uygulamalar ve tartışma panelleri yapılacaktır. Türkiye Maternal Fetal Tıp ve Perinatoloji Derneği, bu toplantı ile doğum uzmanlarının ve perinatologların deneyimlerini paylaşmaları, fikir alışverişinde bulunmaları ve birçok ülkeden tanınmış ultrason uzmanlarıyla işbirliği yapmaları için uluslararası platform sağlayacaktır.

Hepsinden önemlisi, sizlerin aktif katılımı kursun daha verimli ve başarılı olmasını sağlayacaktır.

Oldukça eğitici olacağına inandığımız bu geleneksel kursumuza katılmayı düşüneceğinizi umuyor sizleri bir kez daha İstanbul’a bekliyoruz.

Prof. Dr. Namık DEMİR
Dernek Başkanı

Prof. Dr. Recep HAS
Kongre Başkanı

Prof. Dr. Ahmet GÜL
Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.