ADHAD Dijital 2020
KONGRE TARİHİ
27 Kasım - 29 Kasım 2020
KONGRE YERİ
Online
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız ve Endüstri Temsilcileri,
Akciğer Damar Hastalıkları Araştırma Derneği olarak Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan COVID-19 salgınının önlenmesi ile ilgili alınan tedbirler göz önüne alınarak kongremizi 27-29 Kasım tarihlerin de E-Kongre olarak gerçekleştireceğiz.
ADHAD DİJİTAL 2020'de hem katılımcılarımız hem yüksek kalitedeki bilimsel içeriği ile tüm katılımcılarımıza hitap edecek geniş bir yelpazede doyurucu bir bilimsel program planlamaktadır.
Kongremizi Pulmoner Hipertansiyon alanında bölgenin lider toplantısı yapma hedefimizle birlikte oturumlarımızda Türkiye’den ve dünyadan konularında büyük ağırlığı olan değerli konuşmacılar ve tartışmacılar yer alacaktır. Bu yıl ikincisini gerçekleştireceğimiz kongremize sizler için en iyi programı hazırlamaya gayret ettik. "Sempozyumlar" "Karşıt Görüş", "Nasıl Yapalım" ve “Olgu Tartışma” oturumları ile birlikte Pulmoner Hipertansiyon ilgili son bilgilerimizi güncelleyip tartışacağız.
Kongremiz TTB tarafından kredilendirilecektir.
Kongremizde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.
27-29 Kasım’da ADHAD DİJİTAL 2020‘de kongremizde buluşmak, bilgilerimizi paylaşmak dileğiyle.
Saygılarımızla,
Prof. Dr. H.Gül Öngen
ADHAD BaşkanıProf. Dr. Serdar Küçükoğlu
ADHAD Genel Sekreteri
2020 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- 15. Türk Girişimsel Radyoloji Derneği Yıllık Toplantısı ve EVIS 2020 Uluslararası Ortak Toplantısı
06 Mart - 10 Mart 2020, Antalya - 4. Uluslararası Tıp ve Sağlık Bilimleri Araştırmaları Kongresi-UTSAK 2020
22 Ağustos - 23 Ağustos 2020, Online - Sportif Rehabilitasyon ve Multidisipliner Ağrı Sempozyumu 2020
11 Aralık - 12 Aralık 2020, Online - 16. Aile Hekimliği Araştırma Günleri
26 Kasım - 28 Kasım 2020, Online - Breastanbul Virtual 2020
17 Ekim - 18 Ekim 2020, Online

Kongre Otelleri
hakkında bilgi alarak, farklı filtreleme seçenekleriyle kongre otellerini detaylıca arayabilirsiniz.