4. Ulusal Dahiliye Kongresi-UDK 2025

KONGRE TARİHİ
22 Mayıs - 25 Mayıs 2025

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Susesi Luxury Resort Otel

KONGRE WEB SİTESİ
2025.dahiliyekongresi.com
DAVET
Sayın Meslektaşlarım,

Sizleri, 22-25 Mayıs 2025 tarihleri arasında Susesi Luxury Resort Otel, Antalya'da gerçekleşecek olan 4. Ulusal Dahiliye Kongresi'ne katılmaya davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. "Ben varım; çünkü biz varız!" sloganıyla düzenlediğimiz üçüncü kongremiz, bilimsel ve sosyal içerikleriyle büyük ilgi görerek önemli bir marka haline gelmiştir. Dahiliye hekimlerinin buluşma noktası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen UDK, her geçen gün büyümekte ve güçlenmektedir.

DAHUDER olarak, kuruluşumuzdan bu yana branşımızın güçlenmesi adına Sağlık Bakanlığı ve SGK ile çeşitli görüşmeler gerçekleştirdik. Meslektaşlarımızın sahada karşılaştığı sorunların çözümü için idari ve hukuki destek sağladık. Akademik alanda ise çok merkezli çalışmalar yapılmakta, kitap yazımları devam etmekte ve üç ayda bir yayınlanan DAHUDER Medical Journal dergimizle bilgi paylaşımını sürdürüyoruz. Akademik çalışma gruplarımız, dahiliye hekimlerine yönelik uzlaşı raporları hazırlamak için çalışmalarına hız vermiştir.

Dahiliye uzmanlarının sadece poliklinik yapan hekimler değil, aynı zamanda yurtdışındaki meslektaşlarımız gibi tanıya yardımcı olan tıbbi araçları kullanabilen hekimler olması gerektiğine inanıyoruz. Bu amaçla, kongrelerimizde ve yıl boyunca farklı illerde interaktif kurslar düzenlemeye devam edeceğiz.

Dahiliye branşının güçlenmesi için tüm meslektaşlarımızı derneğimize üye olmaya ve dernek faaliyetlerine aktif olarak katılmaya davet ediyoruz. Hepimizin kongresi UDK’da, 2025'te yeniden görüşmek üzere.

Saygılarımızla,

Kongre Başkanı
Doç. Dr. Seyit UYAR

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.