https://www.nlmice.com https://uniconmice.com/ https://www.suflorturizm.com/ https://www.aressmice.com https://valor.com.tr https://www.bosphorusmice.net
https://www.butunculkadinsagligi.orghttps://www.obezitehaftasi.comhttps://ichastaliklarikongresi.org

4. Ankyra Dermatoloji Sempozyumu

KONGRE TARİHİ


13 Kasım - 16 Kasım 2025

KONGRE ŞEHRİ


Antalya, Türkiye

KONGRE YERİ


Ethno Otel Belek

KONGRE WEB SİTESİ



DAVET


Değerli Meslektaşlarımız,

4. Ankyra Dermatoloji Sempozyumu’ nu 13-16 Kasım 2025 tarihleri arasında Ethno Otel Belek, Antalya’ da düzenlemenin gururu ve mutluluğu içindeyiz. Bu yıl dermatolojinin çeşitli alanlarındaki gelişmeleri birlikte değerlendirmek için ülkemizin farklı bölgelerinden değerli bilim insanlarını, uzman ve asistan meslektaşlarımızı toplantımıza davet ediyoruz. Gün boyu devam edecek bilimsel açıdan yoğun ve doyurucu oturumların yanında Antalya’nın doğa ile iç içe huzurlu atmosferinde sizlerin hoşça vakit geçirmenizi amaçlamaktayız.

Bilimsel yönde bizlere destek verecek değerli hocalarımıza ve katılımınızla değer ve anlam kazanacak siz katılımcılarımıza şimdiden teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Antalya’ da buluşmak dileğiyle.

Düzenleme Kurulu Adına
Sempozyum Başkanı

Prof. Dr. S. Pelin Kartal


KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz.
HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.


PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X İkonX.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir Minduceminduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.