13. Ulusal Özet Eğitim Öğrenci Kongresi-ÖZEK 2024

KONGRE TARİHİ
26 Nisan - 28 Nisan 2024

KONGRE ŞEHRİ
Kırıkkale, Türkiye
KONGRE YERİ
Kırıkkale Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ
ozek2024.kku.edu.tr
DAVET
Özel Eğitime Gönül Vermiş Değerli Paydaşlar,

Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü ve Özel Eğitimciler Derneği (ÖZDER) işbirliği ile düzenlenecek olan 13. Ulusal Özel Eğitim Öğrenci Kongresi 26-28 Nisan 2024 tarihinde Kırıkkale’de gerçekleştirilecektir. Ülkemizde 13. defa düzenlenecek olan kongremizi Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü olarak gerçekleştirmenin onur ve heyecanı içerisindeyiz.

Günümüzde özel gereksinimli bireylerin var olan yeterliliklerini en üst düzeyde kullanmalarını sağlayarak toplumsal hayata tam ve bağımsız katılımlarını destekleyebilmek için teknolojiden yararlanmak gittikçe önemli hale gelmiştir. Buradan yola çıkarak özel eğitim alanında kullanılan mevcut teknolojileri bilimsel bakış açısıyla değerlendirebilmek, güncel gelişmeleri tartışabilmek, özel eğitimde teknoloji kullanımında geçmişten günümüze olan değişimleri ortaya koyabilmek için 13. Ulusal Özel Eğitim Öğrenci Kongresi- ÖZEK2024’ün ana teması ‘Özel Eğitim ve Teknoloji’ olarak belirlenmiştir...

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.