12. Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı-ISC 2019

KONGRE TARİHİ
16 Ekim - 17 Ekim 2019

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Merkez Binası

KONGRE WEB SİTESİ
www.iscturkey.org
DAVET
Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı düzenlendiği ilk yıldan beri; ülkemizin bu alanlardaki bilimsel ve endüstriyel çalışmalarının paylaşıldığı, üniversite-kamu- endüstri işbirliğinin geliştirildiği, kamunun bilgilendirildiği, eğitildiği, toplumun bilgi güvenliği farkındalığının arttırıldığı, bunlara ilaveten bilim insanları, araştırmacılar ve sektörel uygulayıcılar arasında bilgi alışverişinin sağlandığı en önemli etkinlik olarak kabul görmektedir.

ISCTurkey 2019 Konferansı, Avrupa Ağ ve Bilgi güvenliği Ajansı (ENISA) tarafından da desteklenmekte ve Avrupa Siber Güvenlik Ayı etkinlikleri arasında yer almaktadır.

ISCTurkey 2019 Konferansının ana teması "Siber Güvenlik ve Kuantum Sonrası Kriptoloji" olarak belirlenmiştir. Makineler arası iletişim (M2M), Nesnelerin İnterneti (IoT), Yapay Zekâ, Blok Zincir Teknolojisi ve Kuantum Sonrası Kriptoloji(Post-Quantum Cryptology) uygulamalarının artması hem siber savunma hem de siber saldırıların niteliğini kökten değiştirmektedir. Konferansta Kuantum Sonrası Kriptoloji çerçevesinde bu alanda oluşan yeni gelişmeler, değişimler; Yapay Zekâ, Nesnelerin İnterneti ve Blok Zincir Teknolojisi alanında gerçekleşebilecek siber saldırılar ve bu saldırılara karşı alınabilecek önlemlerin yanı sıra, Türkiye'nin siber güvenlik stratejisi, yerli ve milli olarak geliştirilen uygulamalar ve benzeri konular ele alınacak, çağrılı konuşmacılar, akademik bildirilerin sunulacağı oturumlar ve eğitimler düzenlenecektir.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.