1. Uluslararası Multidisipliner Çalışmalar ve Araştırmalar Kongresi-UMCAK
KONGRE TARİHİ
06 Eylül - 08 Eylül 2019
KONGRE ŞEHRİ
Şanlıurfa, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,
6-7-8 Eylül 2019 Tarihlerinde Türkiye’nin gözbebeği olan Şanlıurfa ilinde ULUSLARARASI MULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMA ARAŞTIRMA KONGRESİ bilimsel etkinliği düzenlenecektir.
Bilimin temeli bilim insanlarının bakış açısı ve geliştirile bilirliğidir. Bir bilim insanının bakış açısı ne kadar geniş ise o kadar üretken olabilmektedir. Tarihte büyük buluşların bulunmasında farklı disiplinlerin bir arada kullanılmasının önemli örnekleri vardır. Disiplinler arası akademik çalışmaların birbirine olan olumlu etkilerinden yola çıkarak sizleri UMCAK ‘ a davet ediyoruz.
UMCAK ile hedefimiz, farklı disiplinlerdeki bilim insanlarını ortak bir noktada toplayarak farklı bakış açısı ortaya çıkarmak, bilim dalları arasında bilgi etkileşimini sağlamak ve multidisipliner çalışmalara siz kıymetli bilim insanlarını ulaştırmaktır. Bu amaç doğrultusunda; Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Eğitim Bilimlerinin tüm alanlarında çalışan akademisyen ve araştırmacıları, özgün akademik çalışmalarla kongremize katkı sağlamaya davet ediyoruz.
Kongremize en az 5 farklı ülkeden davetli konuşmacı katılacak olup, ilgili yönetmeliklerin kriterlerini sağlamaktadır. Katılımcı akademisyenler, sözlü veya poster sunumu kendileri tercih ederek katılım sağlayacaklardır.
Kongrede sunulan bildirilerin tam metinleri, yazarın isteğine bağlı olarak bildiri tam metin kitabında veya uluslararası yayınevinde kitap bölümü olarak yayınlanacaktır.
Saygılarımızla,
Kongre Düzenleme Kurulu
Doç. Dr. Rıdvan POLAT
2019 Multidisipliner Çalışmalar Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- Ereğli International Science and Academic Congress-Ereğli INSAC 2019
09 Mart - 10 Mart 2019, Konya - 3. Uluslararası Bilimsel Çalışmalarda Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu
19 Nisan - 21 Nisan 2019, Ankara - 5. European Conference on Science Art and Culture-ECSAC 2019
28 Eylül - 29 Eylül 2019, Ankara - Uluslararası Marmara Fen ve Sosyal Bilimler Kongresi-IMASCON 2019
26 Nisan - 28 Nisan 2019, Kocaeli - MAS 4. Uluslararası Matematik Mühendislik Fen ve Sağlık Bilimleri Kongresi
21 Mart - 23 Mart 2019, Antalya

KongreUzmani.com içeriklerine ve tüm rapor ekranlarına sınırsız erişim için abonelik paketlerimizi inceleyebilirsiniz.
Online ödeme kolaylığı ile...ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ