Yapısal Kalp Hastalıkları ve Kardiyoloji Pratiğinde Olgular Sempozyumu 2020

KONGRE TARİHİ
28 Şubat - 01 Mart 2020

KONGRE ŞEHRİ
İzmir, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.kvakademi.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

28 Şubat - 01 Mart 2020 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilecek olan “YAPISAL KALP HASTALIKLARI ve KARDİYOLOJİ PRATİĞİNDE OLGULAR” sempozyumumuzda sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Geleceğe Dönüş" oturumuyla başlayacak olan toplantımızda önceki yıllarda canlı yayında yer alan olgularımızın 2020'deki son durumları sunulacak, ardından sizlerin beğenisini kazanan "Kaydedilmiş ilginç ve eğitici olgular" başlığı altında kayıtlı video sunumları ile devam edecektir. İkinci gününde, İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Medical Park İzmir Hastanesinin Kardiyoloji laboratuvarından girişimsel tanı ve tedavi metotlarının yer aldığı toplam 8 canlı yayın olguları yer alacaktır. Toplantımız, sözlü bildiri sunumları ve akılcı ilaç kullanımına ilişkin oturum ile son bulacaktır.

Tüm bildiri sunumlarının özetleri toplantı kitapçığında yer alacaktır. Toplantımızda sunulan bildiriler “International Journal of the Cardiovascular Academy” dergisine iletildiği takdirde öncelikli olarak değerlendirme olanağını bulacaklardır.

Bir kez daha yoğun ilgi odağı olacağını umduğumuz bu organizasyonda girişimsel kardiyoloji alanında çalışan tüm meslektaşlarımızı İzmir’e bekliyoruz.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Oktay Ergene
Dernek Başkanı

Prof. Dr. Mehdi Zoghi
Genel Sekreter

Prof. Dr. İstemihan Tengiz
Toplantı Yöneticisi

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.