Uyku Bozuklukları Kongresi-UYKUDER 2021

KONGRE TARİHİ
30 Nisan - 02 Mayıs 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.uykuder2021.org
DAVET
Değerli Üyelerimiz, Meslektaşlarımız

Tüm dünya ve ülkemiz hala pandeminin etkisi altında, buna rağmen dijital platformda başlattığımız eğitim aktivitelerimiz devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında UYKUDER olarak ilk kez dijital platformda, online olarak gerçekleştirdiğimiz Uyku Bozuklukları Kursları hem doktorlarımız hem de teknisyenlerimiz tarafından büyük beğeni aldı ve çok sayıda meslektaşımızın katılımı ile başarıyla gerçekleştirildi.

Bu yıl da multidisipliner yaklaşımı yine ön planda tutarak, UYKUDER çatısı altında yıllardır deneyimlerini siz değerli üyelerimizle paylaşan, Uyku Tıbbına gönül vermiş akademisyenlerin, konuşmacı olarak katılımı ile kongremiz dijital platformda, online olarak yapılacaktır. 30 Nisan-2 Mayıs 2021 tarihleri arasında gerçekleştirmeyi planladığımız ‘UYKUDER 2021 UYKU BOZUKLUKLARI KONGRESİ VE 12. UYKU BOZUKLUKLARI KURSU’nu, bir önceki programımızda yer alan teorik bilgilerin yanı sıra, online pratik eğitimler ile zenginleştirmeyi planladık. Bilimsel programımızda ayrıca günlük hayatta Uyku Tıbbı pratiğine yardımcı olacak polisomnografi ve PAP cihazlarının tanıtımı ile ilgili sempozyumlar yer alacaktır. Bunlara ilave olarak pandemi nedeni ile uyku laboratuvarlarında yaşanan sorunların, alınacak tedbirlerin ve düzenlemelerin tartışılacağı oturumlarla sizlerin günlük pratiğinizde yaşadığınız sıkıntılarınıza çözüm bulmayı amaçladık.

Tüm oturumlar, kayıt yaptıran katılımcılarımız için web sitemizde sınav tarihine kadar açık olacaktır, bu sayede sınava rahat ve kolay hazırlanma fırsatı sağlamış olacağız. Son derece doyurucu bir program ile teorik bilgileri edinen meslektaşlarımız, sonraki hafta pratik ağırlıklı eğitim ile de UYKUDER tarafından akredite edilen bir merkezde alacağı 1 aylık pratik eğitime hazırlık yapmış olacaklar. Teorik ve pratik eğitimlerini tamamlayan tüm meslektaşlarımız Uyku Sertifikası almaya hak kazanacaktır.

Bilim dolu günlerde sağlıkla buluşmak dileğiyle...

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.