Uluslararası Su Sempozyumu-SUSEM 2019

KONGRE TARİHİ
20 Mart - 22 Mart 2019

KONGRE ŞEHRİ
Gaziantep, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
susem.gantep.edu.tr
DAVET
Sürdürülebilir su kaynaklarının yönetimi yerel ve merkezi yetkililerin sorumluluğundadır. Dünya su gününü kapsayan 20-21-22 Mart 2019 tarihlerinde Gaziantep Üniversitesi ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından desteklenen Uluslararası Su ve Atik Su Sempozyumu (SUSEM) düzenlenecektir.

Su kaynaklarının tespiti, iyileştirilmesi, planlanması, işletilmesi ve bakımı çerçevesinde sorunlarının tartışılması ve çözüm yöntemlerinin araştırılması yerel ve merkezi yönetimlerin farklı birimlerinin, araştırma merkezlerinin ve Üniversitelerin ahenkli bir şekilde çalışmasını gerektirir. Bu bağlamda ulusal/uluslararası su politikaları, yerel/merkezi yönetim etkileşimleri, havza yönetimi, çevresel/sosyal etkiler, su kaynakları kullanımı ile ilgili bilgi, tecrübe ve sorunlara çözüm önerilerinin paylaşılabileceği Uluslararası Su ve Atik Su Sempozyumuna (SUSEM) Üniversitelerin, Merkezi ve yerel yönetimlerin katkısı beklenmektedir.

Doç. Dr. Mehmet İshak YÜCE

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.