Uluslararası Ozon Terapide Yenilikler Kongresi 2019

KONGRE TARİHİ
20 Eylül - 22 Eylül 2019

KONGRE ŞEHRİ
Şanlıurfa, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.ozonterapikongresi.com
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,

20-22 Eylül 2019 tarihleri arasında Şanlıurfa’da düzenlenecek olan “Uluslararası Ozon Terapide Yenilikler Kongresi” ne sizleri davet etmekten onur duymaktayım.

Eğer, daha önce ozon tedavisi ile tanışmamışsanız; ya da ozonla ilgili bilgi ve becerilerinizi arttırmak istiyorsanız, bu sizin için doğru zaman… Dünyaca tanınan uluslararası Ozon terapisti bilim insanları olarak hasta tedavisinde yeni bir era ile tanışmanız için burada olacağız. Bu kongre ozon terapinin biokimyasal, immünolojik ve fizyolojik etkilerinin öğrenilmesinin yanı sıra; güvenli ve etkili ozon kullanımı kılavuzları yardımı ile bu tedavi ve klinik uygulamalarındaki yeni yaklaşımların sizlere sunulması açısından çok faydalı olacaktır.

Kongre başvurusu yapmak, kongre kapasitesi ve katılım ücretlerini öğrenmek için lütfen aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanınız. Merak ettiğiniz diğer konularda da iletişime geçmekten çekinmeyiniz.

Kongremize katılımınız ile hem sizin, hem de hastalarınızın fayda görmesini dileriz.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Arzu İrban, MD, DESA
Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.