Uluslararası Katılımlı Ulusal Akciğer Sağlığı Kongresi-UASK 2020

KONGRE TARİHİ
11 Mart - 14 Mart 2020

KONGRE ŞEHRİ
Belek, Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Sueno Deluxe Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.uask2020.com
KONGRE VİDEOSU
					
						DAVET
						
Akciğer Sağlığı ve Yoğun Bakım Derneği'nin Ulusal Akciğer Sağlığı Kongresi 11-14 Mart 2020 tarihleri arasında Antalya Belek Sueno Deluxe Kongre merkezinde yapılacaktır.

Yine çok beğeneceğiniz bir kongreyi hep birlikte yapacağımızı düşünüyoruz. Şimdiden ajandanıza “11-14 Mart 2020 tarihlerinde UASK 2020'deyim” notunuzu düşünüz. Hastane yönetiminize, sponsorunuza şimdiden talebinizi iletiniz. Kongremizde sunacağınız bildirinin, posterin ve yapacağınız sunumun hazırlığına hemen başlayınız.

Sadece bilimsel programla ilgili talep ve tercihlerinizi değil, aynı zamanda organizasyonla ilgili her türlü görüş ve önerilerinizi de bekliyoruz. Akademisyenlerimizi, uzmanlarımızı, asistanlarımızı, endüstri temsilcilerimizi, refakatçilerimizi, velhasıl tüm paydaşlarımızı tekrar mutfağa, tezgaha bekliyoruz.

Kongre konularımızı belirlerken yine sahada çalışan uzmanlarımızın, asistanlarımızın poliklinikte, klinikte hastalarını yönetirken ihtiyaç duyduklarını esas alacağız. Tanı, tedavi ve izlemdeki yenilikleri tartışacağız. Sadece bilgi aktarımı değil, tecrübe, beceri ve birikimleri de paylaşacağız. Farklı isimleri, farklı bakış açılarını izleyebileceksiniz.. Yine çok samimi, sıcak, dostça, kendinizi misafir değil, ev sahibi hissettiğiniz bir kongre olacak.

Kongremizde Akciğer Sağlığı ile ilgili tüm konuları farklı oturum formatlarında sunacağız. Son yıllarda yapılan çalışmalardan, son yayınlanan rehberlere, simülasyon merkezlerinden olgu konseylerine ve uzmanından pratik eğitimlere çeşitli oturumları hazırlayacağız. Kongre öncesi kurslarıda pratik eğitimlerle zenginleştireceğiz..

Akademik teşvik ve Doçentlik başvurularına uygun olarak kongremiz ulusal kongre olarak planlanmış olup, kongremizde sunulacak sözlü bildiriler ile bilimsel toplantılarda konuşmaların tam metinleri gönderilirse kongre sonrasında tam metin online bildiri kitabı olarak yayınlanacaktır.

11-14 Mart 2020 tarihlerinde; UASK 2020 kongresine sizleri davet ediyor ve saygılarımızı sunuyoruz.

Muzaffer METİN,
UASK 2020 Kongre Başkanı

Aydın ÇİLEDAĞ,
UASK 2020 Bilimsel Komite Başkanı

Mehmet BAYRAM,
UASK 2020 Kongre Sekreteri

Erdoğan Çetinkaya
ASYOD Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.