Uluslararası Katılımlı Akciğer Sağlığı Kongresi-UASK 2025

KONGRE TARİHİ
09 Nisan - 12 Nisan 2025

KONGRE ŞEHRİ
Belek, Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Sueno Deluxe Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
asyoduask2025.com
DAVET
Onuncu yılımızda hep birlikte UASK 2025 Kongresi’nde buluşuyoruz…
SİZİN SESİNİZ, SİZİN KONGRENİZ

Akciğer Sağlığı ve Yoğun Bakım Derneği (ASYOD)’nin Uluslararası Katılımlı Akciğer Sağlığı Kongresini (UASK) 9-12 Nisan 2025 tarihleri arasında Antalya Sueno Kongre Merkezi’nde yapacağız.

Kongremizin bilimsel programının hazırlıkları, güncel konular, yenilenen rehberler ve sahada çalışan meslektaşlarımızın ihtiyaç duyduğu konular göz önünde bulundurularak ve en ince detayları düşünülerek hazırlanmaktadır. Her yıl olduğu gibi bu yılki kongremizde de eksikliğini hissettiğiniz konuların ve aklınıza takılan soruların yanıtlarını bulacağınız güzel bir kongreyi hep birlikte gerçekleştireceğimize inanıyoruz. UASK 2025’i kaçırmamak için şimdiden ajandalarınıza “9-12 Nisan 2025 tarihlerinde UASK 2025’te olacağım” notunu düşmenizi öneririz.

Bu yıl onuncusunu düzenleyeceğimiz kongremiz 2016 yılında “Kongre ezberimizi bozalım, yeni dünyaları keşfe çıkalım” sloganıyla başlamıştı. Gördük ki sizlerin de desteği ve beğenileriyle bunu başararak ve büyüyerek her yıl katılımcılarından tam puan almayı başardı. Baştan beri “Sizin Sesiniz, Sizin Kongreniz” olan UASK onuncu yılında da sizlerden aldığımız öneriler, talepler ve geri dönüşlerle “Sizin Sesiniz ve Sizin Kongreniz” olacaktır.

Akciğer Sağlığı ve Yoğun Bakım Derneği’nin bir markası haline gelen UASK’ın başarısının en önemli sırrı akademisyenlerimizin, uzmanlarımızın, asistanlarımızın, endüstri temsilcilerimizin ve sonuçta tüm paydaşlarımızın bize olan güveni ve koşulsuz desteğidir. Bu desteğin ve gücün bilinci ve güveniyle bu kongremizde de bilgi ile dopdolu ve coşkulu bir kongreyi 9-12 Nisan 2025 tarihinde gerçekleştireceğiz.

Kongre bilimsel programımız eğitimlerine devam eden asistanlarımızın ve sahada çalışan uzmanlarımızın hastalarının tanı ve tedavilerine karar verirken ihtiyaç duydukları konular göz önünde bulundurularak hazırlanacaktır. Bu bağlamda solunum sistemi hastalıklarının tanı, tedavi ve izlemindeki yenilikler, alanlarında uzman akademisyenlerin bilgi ve tecrübeleri doğrultusunda en ince detayına kadar kongremizde tartışılacaktır. Her oturumda tüm dünyadan konularında tecrübeli ulusal ve uluslararası konuşmacıları ve farklı bakış açılarını büyük bir zevkle izleyebileceğiz. Bu sayede mesleki gelişiminize katkıda bulunmanın yanında aklınıza takılan “keşke bir bilene sorsaydım” dediğiniz soruları yerinde ve en doğru şekilde yanıtlamış olacağız. Bu sayede hep beraber bilimsel açıdan “doyurucu bir kongre daha” geçirmiş olacağız.

Kongremizde, akciğer sağlığı ile ilgili tüm konuları farklı oturum formatlarında sunacağız. Son yıllarda yapılan bilimsel çalışmaları, son yayınlanan rehberleri, rehberlerin alanımıza katkılarını tartışacağız. Simülasyon merkezlerinden, olgu konseylerine ve uzmanından pratik eğitimlere çeşitli oturumlar sizleri bekliyor olacak. Kongre öncesi alanımıza katkıda bulunacağını düşündüğümüz, seçilmiş kurslar da olacak.

Bu güzel bilimsel organizasyon için bize çok uygun bir alt yapı ve üst düzeyde servis sağlayabilecek ve sizleri rahat, konforlu, keyifli bir şekilde ağırlayabileceğimiz mekanlar olarak Sueno Deluxe Hotel Belek ve Calista Luxury Resort Belek kongre otelleri olarak seçildi.

UASK 2025 Kongresi doçentlik başvurusu için ÜAK Sağlık Bilimleri Temel Alanı: Diğer uluslararası/ ulusal bilimsel toplantıda sunulan tam metni/özeti, basılı/elektronik olarak yayımlanmış çalışma şartını sağlamaktadır.

Tüm bileşenlerimiz ile Sueno Kongre merkezinde özlenen o buluşmalardan ve dopdolu kongrelerden birini daha gerçekleştireceğiz.

9-12 Nisan UASK 2025’e kongrenin sahibi olarak bekleniyorsunuz.

Organizasyon komitesi olarak saygılarımızı sunarız...

Ersin GÜNAY,
UASK 2025
Kongre Başkanı

Gülistan KARADENİZ,
UASK 2025
Kongre Bilimsel Komite Başkanı

Derya YENİBERTİZ,
UASK 2025
Kongre Sekreteri

Ahmet Emin ERBAYCU,
ASYOD Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.