Uluslararası Kapadokya Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi 2019-KAPSOSBİL 2019

KONGRE TARİHİ
07 Kasım - 09 Kasım 2019

KONGRE ŞEHRİ
Niğde, Türkiye
KONGRE YERİ
Ömer Halisdemir Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ
www.ohu.edu.tr/kapsosbil2019
DAVET
Sevgili Öğrenciler,

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü olarak birincisine ev sahipliği yapacağımız Uluslararası Kapadokya Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi’ne geleceğin akademisyen adayları siz değerli öğrencileri davet eder ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde sizleri ağırlamaktan onur duyarız.

Birincisini düzenleyeceğimiz kongremizin amacı, Sosyal bilimler alanında çalışmalar yapan öğrencilerimizi bir araya getirmek, tecrübe paylaşımına aracılık etmek, çalışma alanları ile ilgili konuları, alanında uzman öğretim üyelerinin moderatörlüğünde farklı üniversitelerden katılım sağlayacak öğrencilerin önünde sunmalarını sağlamak ve dolayısıyla öğrencilerimizi akademik hayata hazırlamaktır.

İlkini bu yıl gerçekleştireceğimiz kongremizin Aksaray Üniversitesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ortaklığında ve her yıl bir üniversitenin ev sahipliğinde devam ettirilmesi planlanmaktadır.

Prof. Dr. Muhsin KAR
Kongre Onursal Başkanı
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.