Uluslararası Jeomorfoloji Sempozyumu-UJES 2024

KONGRE TARİHİ
17 Ekim - 18 Ekim 2024

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Akdeniz Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ
www.ujes.org
DAVET
Jeomorfoloji Bilimine Gönül Vermiş Sayın Araştırmacılar,

Uluslararası Jeomorfoloji Sempozyumu 2024 (UJES 2024), 17 - 18 Ekim 2024 tarihleri arasında Jeomorfoloji Derneği ve Akdeniz Üniversitesi Coğrafya Bölümü ortaklığı ile Antalya'da düzenlenecektir.

Türkiye'deki Coğrafya Bölümlerinin ev sahipliğinde 2008 yılından itibaren iki yılda bir Ulusal Jeomorfoloji Sempozyumları (UJES) düzenlenmektedir. Son olarak 6 - 8 Ekim 2022 tarihinde Kula - Salihli UNESCO Global Jeopark'ında düzenlenen Uluslararası Jeomorfoloji Sempozyumlarının sekizincisi, 17 - 18 Ekim 2024 tarihlerinde Akdeniz Üniversitesi Coğrafya Bölümü'nün ev sahipliğinde Antalya'da düzenlenecektir. Türkiye'den ve yurt dışından yerbilimcileri, Uluslararası Jeomorfoloji Sempozyumu 2024 (UJES 2024) bilimsel etkinliğimize davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.