Uluslararası Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Bilgisayar Bilimlerinde Gelişmeler Konferansı-ICEEECS 2024

KONGRE TARİHİ
09 Kasım - 10 Kasım 2024

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
Radisson Blu Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.iceeecs.com
DAVET
Uluslararası Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Bilgisayar Bilimlerinde Gelişmeler Konferansı, bilim insanlarını, uzmanları, eğitmenleri, sivil toplum kuruluşlarını ve özel sektör temsilcilerini bir araya getirerek teorik ve pratik bilgilerin bilimsel bir çerçevede paylaşılmasını ve tartışılmasını amaçlamaktadır. Konferans, mühendislik alanlarındaki en son araştırma makalesi sunumlarının yanı sıra, çok disiplinli çalışmalar ve yenilikçi teknolojilerdeki güncel konuların tartışıldığı çok disiplinli bir platform görevi görmeyi amaçlamıştır.

ICEEECS 2024, diğer birçok ülkeden üniversiteler, araştırma grupları, şirketler ve teknoloji grupları tarafından araştırma sonuçlarını ve yenilikçi uygulamalarını paylaşmak üzere düzenlenen uluslararası bir konferanstır.

Yazarlar konferansda değerlendirilmek üzere tam ve özet bildirilerini sunmaya davet edilmektedir. Gönderilen tüm bildiriler çift-kör hakemli değerlendirmeye tabi tutulacak ve özgünlük, araştırma içeriği, doğruluk, konferansla uygunluk ve okunabilirlik açısından değerlendirilecektir. Konferans bildirisinde yalnızca kabul edilen bildiriler sunulacak ve yayınlanacaktır. Konferansın resmi dili Türkçe ve İngilizce dir.

Konferansın ana kapsamı Biyomedikal Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendsiliği alanlarıdır. Ancak, diğer alanlardan bu kapsamda yapılan akademik çalışmalarda kabul edilecektir.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.