Türk Toraks Derneği 21. Yıllık Kongresi
KONGRE TARİHİ
11 Nisan - 15 Nisan 2018
KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Titanic Deluxe Otel
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,
Türk Toraks Derneği’nin 21. Yıllık Kongresi, 11-15 Nisan 2018’de Titanic Delux Otel, Belek, Antalya’da gerçekleştirilecektir.
Türk Toraks Derneği, Türkiye’nin en geniş Göğüs Hastalıkları ailesidir. Her yıl olduğu gibi önümüzdeki yıl da bilgilerimizi, deneyimlerimizi ve sorunlarımızı paylaşmak, birlikte çözüm önerileri bulmak, birlikte eğlenmek için bir araya gelmek istiyoruz. ‘El ele, bilimle, güçlü nefese’ sloganımızla sizleri kongremize davet ediyoruz.
Çalışma gruplarımız, şube yürütme kurullarımız, uzman ve il temsilcilerimiz ve üyelerimizin ortak çabasıyla oluşturduğumuz bilimsel programımızla ülkemizde akciğer sağlığını iyileştirmeyi hedefledik. Bu seneki bilimsel programımızda, koruyucu önlemlerden, tanı ve tedaviye kadar güncel bilgilerimizi gözden geçirmek; bu alanda yaptığımız çalışmaları, yenilikleri ve deneyimlerimizi paylaşmak; sahada karşılaştığımız problemleri dile getirmek ve çözüm önerileri oluşturmak için farklı oturum formatları oluşturduk. Günlük pratiğe yansıyacak uygulama ve oturumlara, multidisipliner toplantılara daha fazla yer verdik. Önceki yıllarda olduğu gibi uluslararası düzeyde akciğer sağlığı sorunlarının ve politikalarının, sağlığın sosyal belirleyicilerinin tartışılmasını hedefledik.
Bilimsel toplantıların yanısıra birlikte eğlenebileceğimiz, kişisel gelişimimize katkı sağlayacak etkinlikleri gerçekleştirebileceğimiz bir sosyal program sayesinde ruhumuzu besleyip, yeni dostlar edinip uzun zamandır göremediğimiz dostlarımızla özlem gidereceğiz.
Bilimsel ve sosyal açıdan doyurucu, derneğimize yakışır bir kongre gerçekleştirmek ümidiyle sizleri hep birlikte ele ele, bilimle, güçlü nefese davet ediyoruz.
Sevgi ve saygılarımızla…
Kongre Başkanı
Nurdan KöktürkKongre Sekreteri
Züleyha BingölTTD Başkanı
A. Fuat Kalyoncu
2018 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- 13. Ulusal Kanserli Hastalar Kongresi
30 Mart 2018, Ankara - Yoğun Bakım Nütrisyon Tedavisinde Hemşire İzlemi Sempozyumu
08 Mayıs 2018, Ankara - 36. Ulusal Çocuk Cerrahisi Kongresi
24 Ekim - 27 Ekim 2018, İzmir - 13. Uluslararası Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Kongresi
05 Nisan - 07 Nisan 2018, Ankara - 6. Abant Anestezi Sempozyumu
28 Nisan - 30 Nisan 2018, Bolu

Online (Çevrim içi)
olarak düzenlenecek olan kongre ve sempozyumlara farklı arama seçenekleri ile kolayca ulaşabilirsiniz.