Travma Psikolojisi Kongresi 2020

KONGRE TARİHİ
07 Mart - 08 Mart 2020

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke

KONGRE WEB SİTESİ
travmapsikolojisi.uskudaruniversitesi.edu.tr
DAVET
Değerli Katılımcılarımız,

Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ve Öğrenci Konseyi iş birliğiyle bu yıl ilki düzenlenecek olan Travma Psikolojisi Kongresi, Üsküdar Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, 7-8 Mart 2020’de Merkez Yerleşke Kampüsünde gerçekleştirilecektir. İki gün sürecek kongremizi ‘Travmayı Anlamak’ ana temasıyla düzenliyoruz. İki gün sürecek olan kongremize alanında uzman birbirinden kıymetli hocalarımız da eşlik edecekler.

Travmayı anlamak isteyen, bu alana ilgi duyan ya da bu alanda çalışmak isteyen herkesi bu bilgi birikimini çoğaltmaya ve yeni araştırmalara vesile olması için birlikte beyin fırtınası yapmaya davet ediyoruz. Kongremize göstermiş olduğunuz ilgiye şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.