Romatolojide Son İki Yıl Toplantısı 2021

KONGRE TARİHİ
24 Haziran - 27 Haziran 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.romatolojideson2yil.org
DAVET
Değerli meslektaşlarım,

İlk kez 2008 yılında, Bilim Dalı’mızın 10. kuruluş yılında yaptığımız ve her iki yılda bir düzenli olarak yapılarak, romatoloji alanında önemli bir eğitim etkinliği haline gelen toplantımızın 7’ncisi, 24-27 Haziran 2021 tarihleri online olarak gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

Her zaman olduğu gibi yine Türkiye Romatoloji Derneği çatısı altında düzenlenecek olan geleneksel “Romatolojide Son İki Yıl” toplantısındaki hedefimiz; romatizmal hastalıklarda çok önemli ve ilgi çeken konularda patogenez, klinik, tanı ve tedavi ile ilgili son gelişmeleri gözden geçirebilmektir.

Bu bilinç ve sorumlulukla, romatolojinin güncel konuları Türkiye’nin saygın eğitim kurumlarında çalışan kıymetli akademisyenleri tarafından konferans, panel, sempozyum, sözlü ve poster bildiri sunumları ile farklı oturumlarda tartışılarak, tüm meslektaşlarımızın bilgilerini güncelleyip, yenilikleri de takip edilebilecekleri bir program planlanmıştır.

Ayrıca, zor vakaların yönetimi konusunda uzman hekimlerce tartışılıp deneyimlerinin paylaşılacağı oturumların yanısıra, hekimlik pratiğine ve güncel uygulamalara yardımcı olacağını düşündüğümüz kurslarla, başta Romatoloji uzmanlarının, yan-dal uzmanlık eğitimi alan öğrencilerimizin ve konuya ilgi duyan İç Hastalıkları, FTR uzmanı meslektaşlarımızın günlük pratiğine yeni bir soluk ve perspektif getirmek amaçlanmaktadır.

Her yıl gönderdiğiniz, özenle hazırlanmış bildiriler ve karşılaştığınız ilginç ve öğretici vakalarınızın, sempozyumun bilimsel içeriğine katkısı büyüktür. Bu yıl da bildirilerinizi beklemekteyiz.

Bilimsel olarak doyurucu bir toplantıda sizleri misafir etmekten büyük mutluluk ve onur duyacağız.

Saygı ve Sevgilerimizle

Düzenleme Komitesi adına,
Başkan
Dr. Merih Birlik

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.