Psokid Kış Akademisi 2025

KONGRE TARİHİ
27 Şubat - 02 Mart 2025

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Rixos Downtown Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.psokid2025.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Psoriasis ve Kutanöz İnflamasyon Derneği olarak, "PSOKİD KIŞ AKADEMİSİ" ni 27 Şubat - 02 Mart 2025 tarihlerinde Antalya Rixos Downtown Otel’de gerçekleştireceğimizi duyurmak istiyoruz.

Bilindiği gibi Psoriasis ve diğer infamatuvar deri hastalıklarında yeni etyopatogenez teorilerine bağlı olarak güncel tedavi seçenekleri sunulmakta ve bu seçenekler arttıkça, hangi tedavinin seçileceği, nasıl başlanacağı, devam edileceği, tedaviden tedaviye geçişte dikkat edilecek konular, kısaca hastalık yönetimi daha önemli hale gelmektedir.

Psokid Kış Akademisinde amacımız Psoriasis yanında Hidradenitis Süpürativa, Alopesi Areata, Vitiligo, Atopik Dermatit ve Behçet Hastalığı gibi diğer inflamatuvar deri hastalıklarını ve tedavi yöntemlerini deneyimli öğretim üyeleri eşliğinde genç meslektaşlarımızla tartışmak ve hastaya en uygun tedavi seçeneklerini belirlemede ipuçlarını sunmaktır.

Bu toplantı Psoriasis, diğer inflamatuvar deri hastalıkları ve tedavilerine ilgi duyan genç meslektaşımızla beraber gruplar halinde sorular ve yanıtları şeklinde aktif olarak gerçekleştirilecektir.

Psokid Kış Akademisinin bilimsel ve sosyal açıdan doyurucu olacağını umuyor ve sizleri ülkemizin en çekici şehirlerinden Antalya’ya bekliyoruz.

Saygılarımızla...

Psoriasis ve Kutanöz İnflamasyon Derneği Yönetim Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.