PPAD Pazarlama Kongresi 2019

KONGRE TARİHİ
01 Mayıs - 04 Mayıs 2019

KONGRE ŞEHRİ
Kuşadası, Aydın, Türkiye
KONGRE YERİ
Sealight Resort Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.pazarlama.org.tr/ppadpk-2019
DAVET
Değerli Katılımcılar,

PPAD Pazarlama Kongresi 2019 (MMRA Marketing Congress 2019), Ege Üniversitesi ve Pazarlama ve Pazarlama Araştırmaları Derneği işbirliğinde, Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü ev sahipliğinde, 1-4 Mayıs 2019 tarihlerinde Kuşadası Sealight Resort Hotel’de düzenlenecektir.

24. kongre olan PPAD Pazarlama Kongresi 2019 (MMRA Marketing Congress 2019), PPAD’nin aldığı yönetim kurulu kararı ile sadece PPAD Pazarlama Kongresi (MMRA Marketing Congress) olarak adlandırılacaktır.

Pazarlama akademisyenlerinin 1976 yılında Prof. Dr. Mehmet OLUÇ Hocamızın önderliğinde gerçekleştirdiği ilk toplantının birikimleri, 1984 yılında daha güçlü bir topluluğa ve 1. Ulusal Pazarlama Kongresi’ne aktarılmış, aralıklarla düzenlenen ilk üç kongre sonrasında 1999 yılından bu yana düzenli olarak her yıl gerçekleştirilen kongreler haline gelmiştir. Bu süreçte emeği geçen tüm akademisyenlerin önünde minnet, sevgi ve saygıyla eğiliyoruz.

Geçen süre içerisinde edinilen tecrübeler, kongrenin uluslararası olarak düzenlenmesine öncülük etmiş olup, geleneksel kongremiz 2019 yılından itibaren PPAD Pazarlama Kongresi (MMRA Marketing Congress) olarak devam edecektir.

Pazarlama kongrelerinde akademik çalışmaları bir kongre teması çerçevesinde belirlemek yerine, 2019 yılından itibaren kongre ana temaları uygulamasına PPAD Yönetim kurulu kararı ile son verilmiştir. Değerli akademisyenlerimizin akademik literatüre ve iş dünyasına katkı sağlayacak en güncel konuları çalıştıkları tartışmasız kabul edilmektedir.

Birçok ilki yaşayacağımız PPAD Pazarlama Kongresi 2019’a (MMRA Marketing Congress 2019) ev sahibi olmaktan çok büyük bir heyecan ve gurur duyuyoruz. Akademik çalışmaların değerlendirildiği ve tartışıldığı oturumlardan, dostlukların pekiştirildiği ve özlemlerin giderildiği sohbetleri de içeren dopdolu bir kongre olacağına inancımız sonsuzdur. Katılımlarınız ve destekleriniz bizlere güç verecektir, sizleri kongremizde görmekten onur duyacağız.

Sevgi ve saygılarımızla

Prof. Dr. G. Nazan GÜNAY
Kongre Düzenleme Kurulu Dönem Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.