Nükleer Tıp Sempozyumu 2024

KONGRE TARİHİ
01 Kasım - 03 Kasım 2024

KONGRE ŞEHRİ
İzmir, Türkiye
KONGRE YERİ
Çeşme Ilıca Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.tsnm.org
DAVET
Saygıdeğer Meslektaşlarımız ve Endüstri Temsilcileri,

Türkiye Nükleer Tıp Derneği olarak her sonbaharda düzenlediğimiz sempozyumumuz bu yıl 01-03 Kasım 2024 tarihleri arasında Çeşme-İzmir’de gerçekleştirilecektir. Sempozyumumuzun bu yılki ana teması “Nükleer Tıp:Güncel Bakış ve Gelecek Vizyonu” olarak belirlendi.

Nükleer Tıp alanında son yıllarda hemen her gün şahit olduğumuz gerek bilimsel gerekse teknolojik gelişmeler, tanı ve tedavi uygulamalarında nükleer tıp profesyonellerine yeni radyofarmasötik, cihaz ve yazılımların tanıtılmasını gerektirmektedir. Özellikle radyonüklid tedavi uygulamalarımızda çığır açan uluslararası klinik faz çalışmaları Nükleer Tıp’ın multidisipliner alanda önemini daha da arttırmaktadır. Tüm bu yeni gelişmeler hepimiz için alanımızla ilgili farklı konularda güncel bilgilerle donanmayı ve pratiğimizde yeniliklere hızla uyum sağlamayı zorunlu kılmaktadır. Bu noktadan hareketle, sempozyum bilimsel programımızda Nükleer Tıp’ın farklı alanlarında heyecanla takip ettiğimiz yeni tanı ve tedavi uygulamalarının yanısıra gelecek vizyonuna uygun olarak güncel uygulamalarımızda daha iyiye nasıl ulaşabileceğimizi birlikte değerlendirme fırsatı bulabileceğimizi düşündüğümüz oturumlara yer vermeye özen gösterdik.

Sempozyumumuzu gerçekleştirme sürecinde düzenleme kurulumuz başta olmak üzere değerli katkılarını bizlerden esirgemeyen tüm meslektaşlarımıza ve endüstri temsilcilerine dernek yönetim kurulu adına gönülden teşekkür ederim.

Derneğimizin düzenli olarak gerçekleştirdiği en geniş kapsamlı bilimsel etkinliklerden biri olan sempozyumumuzda sizlerle birarada olmak dileğiyle saygılar sunarım.

TNTD Yönetim Kurulu Başkanı
Dr. M. Fani BOZKURT

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.