Nadir Hastalıklar Farkındalık Sempozyumu-UPNAM 2019

KONGRE TARİHİ
28 Şubat 2019

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.upnam.org
DAVET
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi Pediatri Kliniği tarafından düzenlenen “Nadir Hastalıklar Farkındalık Sempozyumu” Toplantısının 28 Şubat 2019 tarihinde düzenleneceğini duyurmak ve sizleri davet etmekten büyük mutluluk duymaktayız.

Toplantımızda hem deneyimli hem de genç hekimlerin ilgisini çekeceğini düşündüğümüz nadir olarak karşımıza çıkan hastalıkların tartışılmasını planlıyoruz. Sempozyum programında kendi alanında deneyimli bir o kadar da amatör ruhla çalışan bir ekiple geniş bir yelpazede bilimsel program hazırladık.

Önce zarar verme ilkesini sağlamak için ekip çalışmasının, işbirliğinin ve multidisipliner yaklaşımın zorunlu olduğu inancı ile planlanan, katkılarınızla da değerlenecek toplantımıza sizleri bekliyoruz.

Dr. Betül Sözeri
Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Ümraniye SUAM,
Pediatri Klinik İdari Sorumlusu
Toplantı Düzenleme Kurulu Adına

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.