Multipl Skleroz Hasta Bakım Sempozyumu 2019
KONGRE TARİHİ
20 Eylül - 22 Eylül 2019
KONGRE ŞEHRİ
Mardin, Türkiye
KONGRE YERİ
Erdoba Elegance Otel
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Sevgili Hemşirelerimiz,
Gaziantep'te gerçekleştirmiş olduğumuz "2018-MS Hemşire Sempozyumuna" göstermiş olduğunuz ilgi ve yüksek katılım, yapılan sempozyumun bizlere ne kadar önemli olduğunu göstermiş oldu.
Multipl Skleroz (MS), nöroloji dünyasında yıllardır en ciddi hastalıkların başında yer almaktadır. Genç hasta popülasyonunun etkileniyor olması ve hastalıkla ilgili hızlı gelişmeler ilginin giderek artmasına sebep olmaktadır. Bu hasta grubuna hizmet veren hekimlerin “klinik hemşire” desteği ihtiyacı yadsınamaz ve bu konuda ülkemizde pek çok kıymetli çalışma örneklerini görmekteyiz. Multipl skleroz ile ilgili hemen her şeyin, alanında en kıymetli öğretim üyeleri tarafından anlatılacağı, sözel ve poster sunumlarının yer alacağı “Multipl Skleroz Hasta Bakım Sempozyumu” 20-22 Eylül 2019 tarihleri arasında Mardin’de gerçekleştirilecektir.
Mezopotamya'nın en eski yerleşim yerlerinden birisi olan Mardin’de camileri, kiliseleri ve manastırları ziyaret ederken zamanda yolculuk edeceğiz. Midyat gezisinde ise, ustaların birer sanat eserine dönüştürdükleri “telkâri”leri görme fırsatı bulacağız.
Sizlerle 2019 Eylül'ünde Mardin’de buluşmak dileğiyle...
Düzenleme Kurulu Adına
Prof. Dr. Aylin Hengirmen Akçalı
2019 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- 3. International Advanced Liver and Pancreas Surgery Symposium-ISLS 2019
10 Ekim - 12 Ekim 2019, İstanbul - 17. Ulusal Sinirbilim Kongresi
04 Nisan - 07 Nisan 2019, Trabzon - Konya Multidisipliner Onkoloji Sempozyumu 2019
31 Ağustos 2019, Konya - HIV-AIDS Kongresi 2019
14 Kasım - 17 Kasım 2019, Antalya - 2. Karadeniz Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi
04 Nisan - 07 Nisan 2019, Samsun

Aylık Dağılım
seçeneği ile farklı kategorilerde arama yaparak, yıl içinde düzenlenecek kongrelerin aylık dağılımına ulaşabilirsiniz.