Multipl Skleroz Hasta Bakım Sempozyumu 2019

KONGRE TARİHİ
20 Eylül - 22 Eylül 2019

KONGRE ŞEHRİ
Mardin, Türkiye
KONGRE YERİ
Erdoba Elegance Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.mssempozyum.com
DAVET
Sevgili Hemşirelerimiz,

Gaziantep'te gerçekleştirmiş olduğumuz "2018-MS Hemşire Sempozyumuna" göstermiş olduğunuz ilgi ve yüksek katılım, yapılan sempozyumun bizlere ne kadar önemli olduğunu göstermiş oldu.

Multipl Skleroz (MS), nöroloji dünyasında yıllardır en ciddi hastalıkların başında yer almaktadır. Genç hasta popülasyonunun etkileniyor olması ve hastalıkla ilgili hızlı gelişmeler ilginin giderek artmasına sebep olmaktadır. Bu hasta grubuna hizmet veren hekimlerin “klinik hemşire” desteği ihtiyacı yadsınamaz ve bu konuda ülkemizde pek çok kıymetli çalışma örneklerini görmekteyiz. Multipl skleroz ile ilgili hemen her şeyin, alanında en kıymetli öğretim üyeleri tarafından anlatılacağı, sözel ve poster sunumlarının yer alacağı “Multipl Skleroz Hasta Bakım Sempozyumu” 20-22 Eylül 2019 tarihleri arasında Mardin’de gerçekleştirilecektir.

Mezopotamya'nın en eski yerleşim yerlerinden birisi olan Mardin’de camileri, kiliseleri ve manastırları ziyaret ederken zamanda yolculuk edeceğiz. Midyat gezisinde ise, ustaların birer sanat eserine dönüştürdükleri “telkâri”leri görme fırsatı bulacağız.

Sizlerle 2019 Eylül'ünde Mardin’de buluşmak dileğiyle...

Düzenleme Kurulu Adına
Prof. Dr. Aylin Hengirmen Akçalı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.