Marmara Üniversitesi 2. Uluslararası Diş Hekimliği Sempozyumu-MUUDS 2019

KONGRE TARİHİ
29 Nisan - 30 Nisan 2019

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
Marmara Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ
etkinlik.marmara.edu.tr/muuds
DAVET
Değerli meslektaşlarım,

Geçen yıl ilkini düzenleyerek büyük bir başarı ile gerçekleştirdiğimiz Marmara Üniversitesi Uluslararası Diş Hekimliği Sempozyumu’nun, bu yıl ikincisini daha zengin bir içerikle düzenlemenin gururunu yaşıyoruz. Yaklaşık 4 yıl önce Sağlık Yerleşkemizdeki yeni binamıza taşındığımızda belirlediğimiz, Fakültemizi Ülkemizin ve uluslararası alanın sayılı Fakülteleri arasına sokma hedefimizi gerçekleştirdik.

Çalışmalarımız sayesinde tam teşekküllü iki genel anestezi ameliyathanesini merkezimiz bünyesine kazandırarak, Ülkemizde bir diş hekimliği fakültesinde ilk kez yer alan kan transfüzyon merkezimizi ve basit hizmet laboratuvarımızı hizmete açtık. Fakültemizi her alanda daha ileriye taşımak için yeni hedefler belirlemeye devam ediyoruz.

2018 yılını kalitede yeni dönem ilan ederek başladığımız çalışmaların bir devamı olarak, bu sene ikincisini düzenlediğimiz Sempozyumumuzun bir bölümünü mezun adayı öğrencilerimize ayırdık. Bu aşamada öğrencilerimizin mezuniyet sonrası hayatlarında mesleki deneyimlerine pozitif etki sağlayacak workshopları programımıza ekledik.

Diş Hekimliği Fakültemizde düzenleyeceğimiz Sempozyumumuzda her biri alanında uzman olan konuşmacıların olduğu bilimsel programın yanı sıra, yine her biri alanında dünya çapında tanınmış uzmanlar olan öğretim üyelerimizin titizlikle hazırladıkları workshoplar sizleri bekliyor…

Sayılı günler kalan Sempozyumumuza siz değerli meslektaşlarımızı heyecanla bekliyoruz…

Prof. Dr. Yasemin ÖZKAN
Düzenleme Kurulu Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.