International Symposium on Acupuncture Moxibution-WFAS 2019

KONGRE TARİHİ
14 Kasım - 17 Kasım 2019

KONGRE ŞEHRİ
Belek, Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Kaya Palazzo Belek Hotel ve Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.wfasturkey2019.com
KONGRE VİDEOSU
					
						DAVET
						
Değerli meslektaşlarımız,

14 - 17 Kasım 2019 tarihleri arasında Kaya Palazzo Belek Hotel & Kongre Merkezi’nde düzenlenecek WFAS 2019 Dünya Akupuntur ve Moksibusyon Sempozyumu’na sizleri davet etmekten memnuniyet duyuyoruz. Bu yılki kongrenin teması “Akupunktur ve GETAT Uluslararası Fikir Birliği” olarak belirlenmiştir.

WFAS sempozyumları, tüm Dünya’da akupunktur ve GETAT alanlarında çalışan sağlık profesyonellerini bir araya getirerek güncel bilgi ve gelişmeleri paylaşmalarını, yeni teknikler ve modern uygulamaları öğrenerek evlerine dönerken günlük iş akışlarına katkı sağlayacak teorik ve pratik bilgileri elde etmelerini amaç edinerek her yıl düzenlenmektedir.

Katılımcıların günlük rutininde kullandığı teknikleri geliştirmek ve başarı oranlarını arttırmak amacıyla bilimsel program dahilinde ana oturumlar, keynote konuşmalar, panel tartışmaları, kurslar ve klinik pratikte akupunktur, moksibusyon ile geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulamalarının pratiği üzerine oturumlar yer alacaktır. Mevcut bilgi birikimimizi güncel bilgiler ve klinik uygulamalarla yenileme fırsatı verecek olan sempozyumumuzun, interaktif tartışmalarla açıkta kalan konuları da netliğe kavuşturmak için çok iyi bir fırsat olacağına inanıyoruz.

Türkiye’nin güney kıyısında yer alan ve “Akdeniz’in İncisi” olarak adlandırılan Antalya, bildiğiniz üzere Anadolu’nun ilk yerleşim birimlerinden biridir. Muhteşem antik tiyatroları, tapınakları ve kalıntılarıyla tarihi mirasını sergilemektedir. Tarihte Likyalılar, Romalılar, Yunanlar ve Türklere ev sahipliği yapan Antalya’da günümüze kadar korunarak gelen çok sayıda antik kent vardır. Antalya, aynı zamanda tarihi mirası ve yaşayan bir şehir olmasıyla Akdeniz’in en popüler turizm merkezlerinden biridir ve her yıl milyonlarca turisti ağırlamaktadır. Kıyı boyunca uzanan altın kum ve mavi bayraklı plajlarda yıl boyunca yüzülebilmektedir. Bilimsel toplantılardan yorulduğunuzda, deniz kenarında bir nefes alarak Akdeniz Mutfağı’nın en lezzetli tatlarını deneyebilirsiniz.

Katılımcılar arasında yakın diyalogların yaşandığı, bilgi ve fikir alışverişlerinin yapıldığı, işbirliklerinin kurulduğu ve en önemlisi arkadaşlıkların pekiştirildiği bir kongre olmasını umuyoruz. Sizleri keyifli bir sosyal ortam, zengin bir bilimsel içerik ve kendinizi evinizde hissedebileceğiniz rahat ve sıcak bir çevreye davet ediyoruz. Katılımınız ve desteğiniz bizim gücümüz olacaktır.

Saygılarımızla,

Dr. Murat Topoğlu
Sempozyum Başkanı

Prof. Baha Çelik
Sempozyum Eşbaşkanı

Prof. Liu Baoyan
WFAS Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.