İnteraktif Psikiyatri Eğitim Kongresi-İPEK 2019

KONGRE TARİHİ
10 Ekim - 13 Ekim 2019

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Akra Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.psikiyatriakademisi2019.com
DAVET
Sevgili Meslektaşlarımız;

Bu seneye özel olmak üzere İPEK 2019 Antalya’da yapılacaktır. Daha önceleri Kıbrıs Cratos Hotel’de yapılmakta olduğundan, bu sene “10-13 Ekim 2019” tarihlerinde (4 gün) Cratos’a benzer kalite ve görkemdeki “AKRA OTEL’DE” gerçekleşecektir.

Burada bir yandan psikiyatrik durumların 2019 yılındaki güncel ve yeni psikofarmakolojik, psikodinamik ve bilişsel yaklaşımlı tedavileri ülkemizin doçent ve profesörlerince interaktif biçimde ele alınırken, diğer yandan dünyadaki aktüel ve yeni tedavileri de yabancı hocalarca işlenecektir.

Kongremizin bilindiği üzere YÖK tarafından istenen “uluslararası kongre” kriterlerine sahip olması, doçentliğe hazırlanan arkadaşlarımıza yardımcı olmaktadır

Bu sene de geçen yıllardaki gibi gündüzleri bilimselliğe doyarken, gece üyeleri ve solistleri psikiyatristlerden oluşan “Psikolar” orkestrasıyla ruhumuzu dinlendirmeyi amaçlıyoruz.

2019 yılının, bir yerde kapanış kongresi diyebileceğimiz İPEK 2019’u, otelin yer aldığı Antalya’nın falezleri üzerinden ve deniz üzerindeki gün doğuşu ve gün gün batımını yudumlayarak yaşamak ümidiyle yeni yılınızı kutlar, sizlere ve tüm ülkeye dirlik, kardeşlik ve sağlıklı mutlu günler getirmesini dileriz.

Kongre düzenleme kurulu adına
Prof. Dr. Erdal IŞIK

Duygudurum Vakfı (DUVAK) adına
Prof. Dr. Ayşegül YILDIZ

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.