İnme Sonrası Yeni Bir Yaşam Sempozyumu
KONGRE TARİHİ
02 Mart 2019
KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
Memorial Şişli Hastanesi Konferans Salonu
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Memorial Şişli Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Engin Çakar ve ekibi tarafından düzenlenen “İnme-felç sonrası nörorehabilitasyona başlamanın öneminin ve iyileşme sürecinin anlatıldığı ‘İnme Sonrası Yeni Bir Yaşam Sempozyumu’na davetlisiniz.
2 Mart 2019 tarihinde Memorial Şişli Hastanesi’nde düzenlenecek sempozyumda Prof. Dr. Engin Çakar, Yrd. Doç. Dr. İlknur Saral, ekibin deneyimli ergoterapist ve fizyoterapistleri konuşmacı olacak. İnme-felç sonrası nörorehabilitasyonla yeni bir yaşama başlayan hasta ve hasta yakınları iyileşme sürecindeki deneyimlerini paylaşacak.
2019 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- Sağlık Bilimleri Üniversitesi Meme Radyolojisi İleri Uygulamalar Sempozyumu 2019
21 Eylül 2019, İstanbul - 14. Üroonkoloji Kongresi
06 Kasım - 10 Kasım 2019, Antalya - 5. Yeşim Ateş Ağrı Günleri
03 Mayıs - 04 Mayıs 2019, Ankara - 7. Acıbadem Kadın Doğum Günleri
28 Mart - 30 Mart 2019, İstanbul - 27. Ulusal Neonatoloji Kongresi
03 Nisan - 07 Nisan 2019, Antalya

Kongre Takvimi ile
tüm etkinlik tarihlerine ay bazında kolayca ulaşın! Kongre tarihlerini bir arada görüntüleyin, planlamalarınızı hızlıca yapın!