İnfeksiyon Dünyası Çalıştayı 2020

KONGRE TARİHİ
11 Mart - 15 Mart 2020

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
Wyndham Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
calistay2020.infeksiyondunyasi.org
DAVET
İlk kez 2014 yılında Dr. Mustafa Aydın Çevik anısına düzenlenmeye başlanan, yıllar içinde yüksek bilimsel düzeyi ve kullandığı farklı toplantı biçimleriyle saygın uzmanlık derneklerimizin diğer kaliteli kongre ve toplantıları arasında kendine yer edinen İnfeksiyon Dünyası Çalıştayı’nın dördüncüsünü 11-15 Mart 2020’de Ankara’da gerçekleştirecek olmanın sevinci ve heyecanını yaşıyoruz.

Amacımız dünyadaki son bilimsel gelişmeleri tartışma şansı yakalamak ve aynı zamanda günlük hekimlik pratiğimizde karşılaştığımız ülkemiz ve bölgelerimize ait sorunlara çözüm olanağı yaratmak oldu. Bilimsel programımızı, sonsuz bir deniz olan infeksiyon hastalıklarının her noktasına değinmek yerine, hepimizi öncelikle ilgilendiren güncel hastalık ve sorunlara odaklanacak şekilde planladık.

Çalıştayı daha öncekilerde olduğu gibi aktif katılımlı, bol tartışmalı, diğer bir deyişle doyurucu ve keyifli olacak şekilde düzenlemeye çaba göstereceğiz. Bu nedenle alanında söz sahibi isimlerin bilgi ve birikimlerini aktarırken camiamıza yeni katılanlarımızın bile düşünce ve önerilerini paylaşabileceği ortamlar yaratmayı hedefledik. İlk kez uygulanacak olan bu oturumlara "ZİRVE" ismini uygun gördük.

Diğer bir hedefimiz ise camiamızın deneyimli isimlerini ve dinamik genç meslektaşlarımızı bir araya getirerek ülkemize katkı sağlayacak ve uluslararası düzeyde ses getirecek ortak projelerin planlanmasına zemin hazırlamak oldu.

Birlikte daha güçlü olacağımız inancı ile ayrım yapmadan herkesi kucaklayan çalıştayımızda görüşmek üzere.

ÇALIŞTAY BAŞKANLARI
Prof. Dr. Kenan HIZEL
Prof. Dr. Yeşim TAŞOVA

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.