İmmüno Romatoloji Sempozyumu 2025

KONGRE TARİHİ
20 Şubat - 22 Şubat 2025

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Ramada Plaza By Wyndham

KONGRE WEB SİTESİ
immuno-romatoloji.com
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Üçüncü kez gerçekleştireceğimiz ‘’İmmüno-Romatoloji Sempozyumu’’nu 20-22 Şubat 2025 tarihleri arasında Antalya’da yapmayı planladık.

İmmüno-Romatoloji Sempozyumu programları ile romatoloji uzmanlarının temel immünoloji bilgilerini güncelleme ve inflamatuvar hastalıkların immünopatogenezlerini daha iyi anlaşılabilmesine olanak sağlama hedeflerine ulaştığımızı düşünüyoruz. İmmüno-Romatoloji Sempozyumu, romatoloji uzmanları yanı sıra, temel immünoloji, klinik immünoloji, nefroloji, dermatoloji, göz, gastroenteroloji, fizik tedavi, mikrobiyoloji, patoloji ve çocuk romatoloji uzmanlarının katılımı ile inflamatuvar hastalıkların çok yönlü olarak tartışılmasına ve farklı bakış açılarının ortaya konulmasına olanak sağlamıştır.

Temel İmmünoloji, romatolojik hastalıklar ve diğer inflamatuvar hastalıkla hakkında her yıl çok sayıda klinik araştırma yapılmakta ve yeni bilgiler elde edilmektedir. İnflamatuvar hastalıkların immünopatogenezleri hakkındaki yeni bilgilerin gözden geçirilmesi, güncel tedavi yaklaşımlarının akademik bir platformunda tartışılması ve yeni araştırma projelerinin geliştirilebilmesi amaçlarıyla gerçekleştirmeyi planladığımız İmmüno-Romatoloji Sempozyumu’nun üçüncüsüne katılımınızı bekler, desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

Sempozyum Başkanları
Dr. Veli YAZISIZ
Dr Atalay DOĞRU

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.