HIV ile İlişkili Komorbiditeler Simpozyumu 2019

KONGRE TARİHİ
05 Ekim 2019

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.klimik.org.tr
DAVET
Değerli Meslektaşımız,

Günümüzde HIV ile birlikte yaşayan hastaların yaşam süreleri uzamış, giderek yaşlanan hastalarda viral baskılanma dışında sık görülen komorbiditelerin yönetimi çok daha önemli bir hale gelmiştir. Ülkemizde de son yıllarda artan hasta sayısıyla birlikte hastanelerimizde bu hastalar için daha iyi hizmet modelleri oluşturulması öncelikli bir konu olarak belirmiş durumdadır.

Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları (KLİMİK) Derneği HIV/AIDS Çalışma Grubu (HIVÇG), bu konuda katkı sağlamak amacı ile HIV infeksiyonu eşliğinde görülen önemli bazı komorbiditelerin tartışılacağı ve infeksiyon hastalıkları öğretim üyeleri ve uzmanları dışında diğer ilgili disiplinlerden de ulusal ve uluslararası katılımcıların interaktif bir şekilde konuları tartışacağı bir simpozyum düzenlemiş bulunmaktadır.

Bu toplantının hedef kitlesi HIV-AIDS izlemi konusunda deneyimli hekimler ve aynı kurumda birlikte çalıştıkları diğer disiplinlerden bir bakım ağı oluşturma potansiyeli olan meslektaşlarıdır. Bu konuda önde gelen bazı yabancı hekimlerle birlikte değişik disiplinlerden konusunda deneyimli hekimlerin katılımıyla konu tartışılacaktır.

Bu amaç doğrultusunda bir araya geleceğimiz HIV ile İlişkili Komorbiditeler Simpozyumu’na konuyla ilgilenen hekimlerimizi davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla,

Prof. Dr. Volkan KORTEN
Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği
HIV/AIDS Çalışma Grubu ve Simpozyum Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.