Genç Pediatrik Endokrinologlar Sempozyumu 2024

KONGRE TARİHİ
01 Mart - 03 Mart 2024

KONGRE ŞEHRİ
Sapanca, Sakarya, Türkiye
KONGRE YERİ
Elite World Sapanca Hotel and Convention Center

KONGRE WEB SİTESİ
www.gencpedendo.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Bu sene ilk kez düzenlenecek olan 1. Genç pediatrik endokrinologlar sempozyumunun 1-3 Mart 2024 tarihinde Elite World Sapanca Hotel & Convention Center yapılacağını bildirmekten büyük mutluluk duymaktayız.

Giderek büyümekte olan çocuk endokrinoloji topluluğumuza daha fazla genç uzman arkadaşımız katılmakta ve ülkenin birçok bölgesine dağılmaktadır. Böylece genç arkadaşlarımızın farklı gereksinimleri ortaya çıkmaktadır. Bu desteği karşılayabilmek için, sorunların tartışılacağı, çocuk endokrinoloji alanındaki son yeniliklerin paylaşılacağı ve uygulamalı tiroid ultasonografi kursunun düzenleneceği bir sempozyum yapmayı planladık. Bu sempozyumda alanında geniş bilgi ve tecrübeye sahip değerli hocalarımız moderatörlüğünde genç uzmanlarımız deneyimlerini paylaşacak , yenilikleri gözden geçirecek, yeni araştırmalar için fikirler geliştirecektir.

Çocuk Endokrinoloji ve Diyabet derneğimizin çatısı altında, ‘Genç Pediatrik Endokrinologlar’ alt çalışma grubunun temellerinin de atılacağını düşündüğümüz, bilgilerimizi paylaşacağımız, dostluklarımızı pekiştireceğimiz sempozyumumuzun ilkine desteklerinizi ve katkılarınızı bekler, genç pediatrik endokrinologlar olarak saygılarımızı sunarız.

Düzenleme kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.