Gastroenteroloji Akademisi 2019

KONGRE TARİHİ
19 Nisan - 21 Nisan 2019

KONGRE ŞEHRİ
Bodrum, Muğla, Türkiye
KONGRE YERİ
Titanic Deluxe Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.gastroenterolojiakademisi.com
DAVET
Değerli meslektaşlarım,

Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği ev sahipliğinde ve Türk Gastroenteroloji Derneği’nin katkılarıyla düzenlediğimiz bu yıl dördüncüsünü gerçekleştireceğimiz Gastroenteroloji Akademisi 19-21 Nisan 2019 tarihleri arasında Bodrum Titanic Deluxe Hotel’ de yapılacaktır.

Tarihte ilk akademi MÖ 4. yüzyılda Platon tarafından Atina’da mitolojik Yunan kahramanı Akademos’un adını taşıyan zeytinlik korusunda kurulan okuldur. İşte bu yüzden Platon’nun felsefe okuluna Akademia adı verilmiştir. O zamandan günümüze kadar dünyanın her yerinde binlerce akademi kurulmuştur. Platon Akademisinde en önemli faaliyet karşılıklı konuşma ve tartışmadır. Biz de bu eğitim programımızda akademi ruhuna uygun şekilde Gastroenterolojideki önemli konuları istasyonlar oluşturup gruplar halinde tartışarak irdelemeyi planladık.

Gastrointestinal sistem hastalıkları İç Hastalıkları polikliniğine başvuran hastaların önemli bir bölümünü oluşturmaktadır. Bu noktadan hareketle organizasyon komitesi bu hastalıkların tanı ve tedavisi hususunda seçilmiş konu başlıklarını içeren titiz bir program hazırladı. Programda yer alan konuşmacılar kendi alanlarında ulusal ve uluslararası deneyime sahip değerli öğretim üyelerinden oluşmaktadır. Konular vaka örnekleri üzerinden tartışılarak irdelenecek ve günlük pratiğe yönelik olacaktır.

Bilimsel programıyla keyifle vakit geçireceğinize inandığımız bu akademide sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımla,

Düzenleme komitesi adına
Prof. Dr. Birol ÖZER

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.